Nyhed: langtidsfermenterede surdejs-pizzabunde

30. marts 2023

Nyhed: langtidsfermenterede surdejs-pizzabunde

I Il Fornaio er stenovnen glohed og pizzaioloerne travlt beskæftigede med at håndforme langtidsfermenterede pizzadeje inden de bages ved hård varme. Vi har nemlig udviklet 2 slags surdejs-pizzabunde efter napolitansk forbillede. Pizzabundene er bagt på surdej, italiensk manitobame...

HBO MAX på besøg i bageriet hos Foodpeople
Post Thumbnail

19. december 2021

HBO MAX på besøg i bageriet hos Foodpeople
Har København opskriften på fremtidens fødevareproduktion?
Post Thumbnail

30. november 2021

Har København opskriften på fremtidens fødevareproduktion?
TESTVINDER – TV2, JULI 2021
Post Thumbnail

23. juli 2021

TESTVINDER – TV2, JULI 2021
HBO MAX på besøg i bageriet hos Foodpeople
Post Thumbnail

19. december 2021

HBO MAX på besøg i bageriet hos Foodpeople
Har København opskriften på fremtidens fødevareproduktion?
Post Thumbnail

30. november 2021

Har København opskriften på fremtidens fødevareproduktion?
TESTVINDER – TV2, JULI 2021
Post Thumbnail

23. juli 2021

TESTVINDER – TV2, JULI 2021
Jalm&B x Frankly Juice
Post Thumbnail

6. juli 2021

Jalm&B x Frankly Juice

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top