18. marts 2024

Velkommen til Mads Lundén Hermansen – Vores madmissionær

Vi er begejstrede for at præsentere vores nyeste tilføjelse til holdet, Mads Lundén Hermansen, som vores nye madmissionær! Med en imponerende baggrund inden for både gastronomi og bæredygtighed har Mads en mangfoldig erfaring inden for madverdenen.

Som ejer af Juli Pizzeria har Mads vist sit talent inden for madlavning og produktudvikling. Tidligere har han arbejdet som produktchef hos Reduced og som projektleder ved Heartland Festival, hvor han koordinerede interne restauranter og løste udfordringer med lethed.

Mads har en uddannelsesbaggrund inden for kulinarisk kunst og cirkusartistik, hvilket giver ham en unik tilgang til madlavning og kreativitet.

Vi ser frem til at se Mads bidrage til udviklingen af nye opskrifter til vores brands, Il Fornaio og Jalm&B, samt være drivkraften bag vores tilstedeværelse på madmesser og festivaler i løbet af året.

Mads har en vision om at skubbe fødevarebranchen i en mere bæredygtig retning. Han ønsker at skabe samarbejder på tværs af fag, virksomheder og endda som konkurrenter for at gøre en forskel. Han drømmer om at give forbrugerne et bedre billede af vigtigheden af økologi, bæredygtighed og cirkulær tænkning og om at skabe fantastiske madoplevelser sammen med ligesindede.

Så har du en idé, du går og tumler med? Skriv eller ring til Mads! Han er altid klar til at dele og nørkle med ideer.

Velkommen til holdet, Mads Madmissionær!

Nyt banebrydende projekt for sund skolemad
Post Thumbnail

17. april 2024

Nyt banebrydende projekt for sund skolemad
Foodexpo 2024: En Smagsfuld Succes!
Post Thumbnail

22. marts 2024

Foodexpo 2024: En Smagsfuld Succes!
Nyt partnerskab: Restbrød bliver til pasta
Post Thumbnail

19. marts 2024

Nyt partnerskab: Restbrød bliver til pasta

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top