26. september 2024
TESTVINDER I POLITIKEN: ARTISAN BOLLE
Vi er enormt glade for, at være blevet testvindere med vores Artisan bolle i Politiken lørdag 14. september. De to dommere smagte sig gennem 6 varianter af frosne surdejsboller og vi endte i top med fuld plade på point.
“Ligner hjemmelavet (…) Kan noget ekstra” – dommer Michael René
“Flot rustikt udseende. Smagen skiller sig ud (…) Dufter dejligt. Sej og luftig. Klar vinder” – dommer Bettina Carta
Sådan lød nogle af de rosende ord fra de to dommere i Politikens anmeldelse af surdejs-frostboller.
Vores Artisan boller er skabt med kærlighed til håndværket og de bedste råvarer. Dejen hæver i mere end 24 timer og fermenteringen sikrer en afstemt syrlig smag, som du kender den fra de små, dygtige bagerier rundtom i landet. Syren får fint selskab af de dybere noter fra økologisk ølandshvedemel fra Samsø og ristede hvedeflager, som giver en unik smag.
Det bedste af det hele? Du bager bollerne færdige i 8-9 minutter og kan derefter nyde en bolle så god, at den kan måle sig med den lokale mikrobager – bare uden at skulle stå i kø!
Vil du høre mere om vores Artisan boller?
Kontakt vores sælger
Thomas Valentin
- Foodservice
- M 20 8435 79
- tva@foodpeople.dk
17. maj 2024