NYHED – SURDEJS PINSA
Vi udvider pizzauniverset med det alsidige italienske fladbrød. Kan bruges som saftigt madbrød – eller som i de romerske gader, toppet som pizza!
Artisan bolle vinder Bedst i Test i Politiken
I en stor test af frosne surdejsboller lørdag 14 september 2024 vandt Jalm&B Artisan Boller med 6 ud af 6 tjektegn. Læs mere om den økologiske testvinder
LANGTIDSFERMENTEREDE SURDEJS-PIZZABUNDE
I Il Fornaio er stenovnen glohed og pizzaioloerne travlt beskæftigede med at håndforme langtidsfermenterede pizzadeje inden de bages ved hård varme. Vi har nemlig udviklet 2 slags surdejs-pizzabunde efter napolitansk forbillede.
Den ultimative burgerbolle: Potato Buttermilk Burgerbollen
Potato Buttermilk Bun er som resten af sine burgerbrødre økologisk, bagt i København og denne burgervariant er bagt i form for sin unikke paddehatfacon. I dejen har vi blandet en kombination af kartoffelstykker og kærnemælk (buttermilk) fra Thise Mejeri – for den blødeste, saftigste krumme og afstemt balance mellem syrlighed, salt og sødme.
Salty Caramel Sourdough – fra brød til is
Vores upcyclede is, Salty Caramel Sourdough, er skabt ud fra et fælles ønske om at ændre vores nuværende fødevaresystem, hvor al for meget god mad går til spilde. Ved at dele viden, samarbejde, lidt kokkesnilde, brød i overskud og et åbensindet ismejeri kan en ide blive til et reelt bidrag til nye cirkulære partnerskaber og fødevarer.
Masser af vand i surdejen!
Hos Foodpeople er vi vilde med rent vand, i særdeleshed som ingrediens i surdejen, derfor er økologi en selvfølge for os i alt hvad vi laver.

Kompromisløst italiensk håndværk
Il Fornaio ønsker at sætte standarder og bage det bedste brød. Vi mener gode madoplevelser giver livsglæde og livskvalitet. Vi ønsker nærvær og fællesskabet ved mad og Vi værner om håndværket og den tid det tager at lave tingene ordentligt. Vi insisterer på rene produkter og arbejder udelukkende med økologiske råvarer og ingen e-numre.