23. februar 2021

IPA BEER BUN – UPCYCLET GENBRØD

IPA Beer Bun er nu en realitet i såvel Foodservice som retail. Det er vi faktisk ret stolte af, da verden jo ikke ligefrem har været nem at navigere i, siden vi fredag d. 3/10 stod på scenen til åbningen af Copenhagen Beer Week og officielt lancerede burgerbollen.

Burgerbollen er skabt af godt økologisk håndværk, partnerskaber på tværs af fødevarebranchen og ikke mindst innovation og kreativitet. Smagen er unik, da de upcyclede råvarer giver helt nye dimensioner til en klassisk brioche. Der er en dybde i smagen og et højere proteinindhold fra IPA maskmelet og ølgæren (vandet) tilføjer umami og saftighed. At bollen så samtidig er målbart mere bæredygtig, er da bestemt et plus.

  • IPA BEER BUN er en bæredygtig, upcyclet burgerbolle bagt med overskydende ølgær(vand) og mask fra danske økologiske IPA øl.
  • Bollen er lavet med IPA-maskmel fra Agrain, som indsamler overskydende mask fra økologiske bryggere, bl.a. Nørrebro Bryghus og Amager Bryghus.
  • Vi har erstattet al vand i burgerbollen med overskydende vand fra Whitelabs, som producerer ølgær til mikrobryggerier i hele verden.
  • Test og smag bollen hos Amass – kåret til verdens mest bæredygtige restaurant. Amass har udviklet en øko fried chicken burger med IPA BEER BUN.
  • IPA BEER BUN lanceres netop nu Foodservice som hhv. 40x80g Skåret og 50x60g Skåret. Bollen lanceres også i Retail som 4x70g pakket i beskyttet atmosfære.

Desværre er der jo ikke løbet så meget øl gennem hanerne siden starten af oktober, hvor vi lancerede burgerbollen. Heldigvis ser vi lys for enden af tunnelen – og vi kan ane en tid, hvor vi kan mødes og nyde hinandens selskab over en god burger og et godt glas øl. Det glæder vi os til og vi krydser hvad der krydses kan, for at der meldes positivt ud om genåbning.

PIZZA OG CONVENIENCE ER DET NYE SORT
Post Thumbnail

23. februar 2021

PIZZA OG CONVENIENCE ER DET NYE SORT
BURGEREN – MÅSKE VERDENS BEDSTE
Post Thumbnail

23. februar 2021

BURGEREN – MÅSKE VERDENS BEDSTE
BÆREDYGTIGHED – GODT BRØD, GLADE DYR
Post Thumbnail

3. november 2020

BÆREDYGTIGHED – GODT BRØD, GLADE DYR

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top