NYHEDER FRA IL FORNAIO

22. juli 2020

NYHEDER FRA IL FORNAIO

Vi har taget vores mangeårige erfaring med at udvikle og bage økologisk brød og focaccia til dagligvarehandlen og førende restauranter og caféer i Danmark – og udviklet et helt nyt focaccia og et helt nyt Primitivo…..et Primitivo Fresco. Focaccia m. urteolie er et håndlavet ...

30 ÅR MED ØKOLOGI
Post Thumbnail

21. juli 2020

30 ÅR MED ØKOLOGI
COVID-19 (Corona virus)
Post Thumbnail

12. marts 2020

COVID-19 (Corona virus)
BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Post Thumbnail

28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
30 ÅR MED ØKOLOGI
Post Thumbnail

21. juli 2020

30 ÅR MED ØKOLOGI
COVID-19 (Corona virus)
Post Thumbnail

12. marts 2020

COVID-19 (Corona virus)
BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Post Thumbnail

28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Copenhagen Cooking Food Festival
Post Thumbnail

11. september 2019

Copenhagen Cooking Food Festival

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top