BRØL – Øl brygget på overskudsbrød

28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød

BRØL er et uafhængigt nanobryggeri, der kæmper kampen mod madspild en tår af gangen. Deres øl er produceret bæredygtigt med overskudsbrød fra vores bageri. Idéen er at vise, hvordan hverdagens overskudsbrød kan bruges til ølbrygning for dermed at reducere madspild, hvor resu...

BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Post Thumbnail

21. oktober 2019

BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Masser af vand i surdejen – rent vand
Post Thumbnail

25. september 2019

Masser af vand i surdejen – rent vand
Copenhagen Cooking Food Festival
Post Thumbnail

11. september 2019

Copenhagen Cooking Food Festival
BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Post Thumbnail

21. oktober 2019

BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Masser af vand i surdejen – rent vand
Post Thumbnail

25. september 2019

Masser af vand i surdejen – rent vand
Copenhagen Cooking Food Festival
Post Thumbnail

11. september 2019

Copenhagen Cooking Food Festival
Bæredygtig festival- og street food
Post Thumbnail

1. maj 2019

Bæredygtig festival- og street food

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top