8. juli 2024

Tak for denne gang ROSKILDE

Endless Food co. inviterede Jalm&B på Roskilde Festival, for at deltage i fremtidens Sønderjyske kageborg; “The Future of Indulgence”. Her var bæredygtighed og innovation i centrum og de over 100 deltagere ved langbordene fik smag for fremtidens forkælelse.

Hvordan smager chokolade uden kakao? Hvad med is og øl lavet af overskudsbrød? Sammen med innovative danske madvirksomheder såsom Agrain, Brøl, Hansens Is og Reduced gjorde vi os umage for at udfordre det søde køkken.

I samarbejde med Endless Food Co kom vi med vores bud på fremtidens bagværk. Vi udviklede to treats: “Pain No Ch*co” og “Ch*ko-bollen,” lavet med THIC (This Isn’t Chocolate). To nyfortolkninger af søde klassikere, som så ud til at vække glæde hos deltagerne.

Eventet var både smagsfuldt og inspirerende med talks om upcycling i mad og skabelsen af et mere retfærdigt fødevaresystem. Vi er stolte af at have bidraget til denne vigtige samtale og ser frem til flere banebrydende oplevelser.

Pizzabund vinder Smagstest med 10/10
Post Thumbnail

26. september 2025

Pizzabund vinder Smagstest med 10/10
Nyhed fra Jalm&B: Upcyclede Samsøboller
Post Thumbnail

3. september 2025

Nyhed fra Jalm&B: Upcyclede Samsøboller
Nyhed fra Il Fornaio: Surdejs focaccia
Post Thumbnail

9. juli 2025

Nyhed fra Il Fornaio: Surdejs focaccia

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top