NYHED: Surdejspizzabunde fra Il Fornaio
Vi har arbejdet hårdt og længe for nu at kunne lancere vores langtidsfermenterede surdejspizzabunde. Fås i to varianter, Rossa og Bianca.
Nyhed! Potato Buttermilk Burgerbollen
Potato Buttermilk Bun er som resten af sine burgerbrødre økologisk, bagt i København og denne burgervariant er bagt i form for sin unikke paddehatfacon. I dejen har vi blandet en kombination af kartoffelstykker og kærnemælk (buttermilk) fra Thise Mejeri – for den blødeste, saftigste krumme og afstemt balance mellem syrlighed, salt og sødme.
Pizza er ikke bare pizza
Der stilles krav til spiseoplevelsen, håndværket og ikke mindst råvaren. Trenden var klart opadgående før corona og på trods af corona, bobler det frem med stærkt stigende kvalitet i retail såvel som blandt de mange nye restauranter.
Salty Caramel Sourdough – fra brød til is
Vores upcyclede is, Salty Caramel Sourdough, er skabt ud fra et fælles ønske om at ændre vores nuværende fødevaresystem, hvor al for meget god mad går til spilde. Ved at dele viden, samarbejde, lidt kokkesnilde, brød i overskud og et åbensindet ismejeri kan en ide blive til et reelt bidrag til nye cirkulære partnerskaber og fødevarer.
JALM&B & FRANKLY – FRA JUICE TIL MORGENBOLLE
Jalm&B har lavet et samarbejde med Frankly Juice, der forvandler mere end 20.000 kilo overskydende gulerodspulp til friskbagte boller. Udnyttelse af restprodukter er det næste skridt i kampen mod madspild.
IPA Beer Bun – En brioche burgerbolle med upcyclede rester fra ølproduktion
IPA BEER BUN er en bæredygtig, upcyclet burgerbolle bagt med overskydende ølgær (vand) og mask fra danske økologiske IPA øl.
Kompromisløs tilgang til håndværket og råvaren – økologi naturligvis
Vi prioriterer bæredygtighed og alle vores brød og boller er naturligvis økologiske. Vi mener, at man kan smage håndværket og den ærlige råvare.
Masser af vand i surdejen!
Hos Foodpeople er vi vilde med rent vand, i særdeleshed som ingrediens i surdejen, derfor er økologi en selvfølge for os i alt hvad vi laver.
Når brødet fejler – hvad sker der egentlig så?
Vi arbejder med forskellige initiativer for at minimere fødevarespild. Ét af dem er at sende det brød, der ikke arter sig afsted til vores landmænd, hvis bl.a. grise, geder og høns nyder godt af de økologiske rester.
![Post Thumbnail](https://foodpeople.dk/wp-content/uploads/2024/07/447812442_954062506416547_7680219099338845498_n-e1720514040342-300x190.jpg)
9. July 2024
Il Fornaios Rigatoni tog kegler på Roskilde Festival
![Post Thumbnail](https://foodpeople.dk/wp-content/uploads/2021/07/Ikke-navngivet-1-e1719406643303-300x169.jpg)
2. August 2021
TV2 BEST IN TEST – Il Fornaio Garlic Bread
![Post Thumbnail](https://foodpeople.dk/wp-content/uploads/2021/07/A91pq89c2_vt5xc7_je4-1-300x165.jpg)
9. July 2021
Salty Caramel Sourdough – from bread to ice cream!
![Jalm&B logo](https://foodpeople.dk/wp-content/uploads/2019/03/JalmB.png)
Our Danish organic craft bakery
Jalm&B is our Danish organic craft bakery with a product range from flaky croissants and sweet danish pastry to 24 hour fermented sourdough bread all made with organic Nordic ingredients. Based in Copenhagen, physically as well as mentally, we work with local farmers and like-minded producers.