Vil du vide mere om Il Fornaio?

Kompromisløst italiensk håndværk

Il Fornaio har bagt kompromisløst i København siden 1988 med et fokus på håndværket, tiden og de gode råvare. Il Fornaio er Danmarks første Slow Food bageri og ønsker at sætte standarder og bage det bedste brød. Il Fornaio var det første bageri der konverterede 100% til økologi og vi mener gode madoplevelser giver livsglæde og livskvalitet. Vi ønsker nærvær og fællesskabet ved mad og holder af at inspirere og blive inspireret. Vi tror på en kokketilgang til faget og værner om håndværket og den tid det tager at lave tingene ordentligt. Vi insisterer på rene produkter og arbejder udelukkende med økologiske råvarer og ingen e-numre.

Besøg Il Fornaio’s brandsite her.

Vil du vide mere om Il Fornaio?

Tobias Musaeus

Nogle af vores favoritter

Se alle Il Fornaio-produkter

Primitivo Flute

8 x 500g - flute | 8 x 500g - brød | 10 x 500g 18 mm skiver

Quadra Rustico

40 x 120g | 40 x 120g - skåret

Pizzabund med tomat

25cm 15 x 225g | 30 cm 15 x 330g | 18 cm 36 x 200g | 25 cm 15 x 200g

Allungato Ciabatta

40 x 120g

Foodpeople nyheder

COVID-19 (Corona virus)
Post Thumbnail

12. marts 2020

COVID-19 (Corona virus)
BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Post Thumbnail

28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Post Thumbnail

21. oktober 2019

BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Masser af vand i surdejen – rent vand
Post Thumbnail

25. september 2019

Masser af vand i surdejen – rent vand

Følg osFollow us

@ilfornaiodk
Vi har travlt op til Kr. Himmelfart weekenden og surdejen opfører sig heldigvis upåklageligt. Mon ikke disse focaccia får ben at gå på med den skønne vejrudsigt vi er vidne til ☀️🌼☀️
Den første nadver!⁠⠀
Denne weekend skulle have stået på Madens Folkemøde. Sidste år samlede vi 12 til bords – vi skulle have været 13 🙂 - for at debattere madens 10 bud og finde enighed om den Judas der står i vejen for det mad-Danmark, vi mener vi fortjener. Klichéerne var mange – det var holdningerne og debatlysten også. Vi kom slet ikke i mål – men vi havde en ualmindelig underholdende eftermiddag med @timmvladimir og @ilfornaiodk som værter på Engestofte Gods. Vi vil i de kommende uger dele nogle af de gode indlæg fra det fantastiske panel ☀️ @louisalorang, @judith_kyst, @selinajuul fra Stop Wasting Food movement (Stop Spild Af Mad), @bentesvanenielsen, @oletroelso, @nicolaitram, @timmvladimir, @sejlersen_fra_aarstiderne, @thomasalcayaga, @bleg_ansigt, @tmusaeus og @umahro.
@timmvladimirskoekken @stopmadspilddanmark #madensfolkemøde
Danmark åbner op - det er skønt ☺️ men det inviterer også til, at vi alle kan træffe nogle valg – ikke mindst til hvad og hvordan vi spiser. Vidste du at fordi vi bager 100% med økologisk mel, sparer vores lille bageri grundvand svarende til 2 olympiske swimmingpools for mødet med pesticider …..HVER dag!! Og vi bager under normale omstændigheder 364 dage om året. Vand er en af vores vigtigste ingredienser – så vi sætter ekstra stor pris på rent vand 😉 #StilKrav #StøtLokalt @iloveoko @okologidk
Ø-mærket fylder 30 år! Tillykke til os alle for en hel generation opvokset med større forståelse for at beskytte grundvandet og biodiversiteten… og hurra for mad med færre sprøjtemidler og E-numre. @okologidk
#TænkSmåt I dag starter @irmadanmark en stafet i deres Instagram-story, hvor små, lokale og unikke fødevareproducenter på skift er vært for et dagligt take-over. Vi glæder os til at bringe stafetten videre torsdag d. 16. april. Følg med og støt de små producenter, hvis du har mulighed for det ☀️
Der er travlhed i surdejsbageriet her i København. Her er et smugkig ind i hvordan vores Primitivo Surdejsbrød bliver til 👀
Her er et indblik i, hvordan vores extra jomfru olivenolie bliver til. Bedst i test – 6 ud af 6 tjek i @politiken ✔️✔️✔️✔️✔️✔️
Top