Vil du vide mere om Il Fornaio?

Kompromisløst italiensk håndværk

Il Fornaio har bagt kompromisløst i København siden 1988 med et fokus på håndværket, tiden og de gode råvare. Il Fornaio er Danmarks første Slow Food bageri og ønsker at sætte standarder og bage det bedste brød. Il Fornaio var det første bageri der konverterede 100% til økologi og vi mener gode madoplevelser giver livsglæde og livskvalitet. Vi ønsker nærvær og fællesskabet ved mad og holder af at inspirere og blive inspireret. Vi tror på en kokketilgang til faget og værner om håndværket og den tid det tager at lave tingene ordentligt. Vi insisterer på rene produkter og arbejder udelukkende med økologiske råvarer og ingen e-numre.

Besøg Il Fornaio’s brandsite her.

Vil du vide mere om Il Fornaio?

Tobias Musaeus

Nogle af vores favoritter

Se alle Il Fornaio-produkter

Primitivo Flute

8 x 500g - flute | 8 x 500g - brød | 10 x 500g 18 mm skiver

Quadra Rustico

40 x 120g | 40 x 120g - skåret

Pizzabund med tomat

25cm 15 x 225g | 30 cm 15 x 330g | 18 cm 36 x 200g | 25 cm 15 x 200g

Allungato Ciabatta

40 x 120g

Foodpeople nyheder

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Post Thumbnail

28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Post Thumbnail

21. oktober 2019

BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Masser af vand i surdejen – rent vand
Post Thumbnail

25. september 2019

Masser af vand i surdejen – rent vand
Copenhagen Cooking Food Festival
Post Thumbnail

11. september 2019

Copenhagen Cooking Food Festival

Følg osFollow us

@ilfornaiodk
TBT Høstfest på Frederiksberg 🏵️☀️ Har du idéer til hvad vi skal lave på årets kulinariske festivaller? Lige nu er vi ved at planlægge den kommende sæson og vi glæder os sådan til at møde jer rundt omkring i landet! 😍⁠⠀
Glædelig fuldkornsdag! Vi elsker fuldkorn, som både bidrager med smag og tekstur til vores brød, ris og pasta⁠
Her har vi brugt vores Rigatoni pasta med 50 % fuldkorn til en lækker pastaret med gulerodspuré, mandler og parmesan⁠
Find link til opskriften i bio!
Humøret er højt i bageriet, det er nemlig fuldkornsdagen i morgen! Du kan hente vores brød på vej hjem eller måske bage selv i anledningen af fuldkornsdagen? Vi har dækket dig ind på opskrifter! Se link i bio 🥨🥖🌾
Vores venner på Q8 har lavet sandwich med rigtig lækkert økologisk surdejsbrød 😉😇 Se hvordan det bliver til i vores kompromisløse økologiske surdejsbageri her i København!⁠ 👩‍🍳👨‍🍳
Evviva - høsten er i hus! Novelloen er kommet på flaske og du kan være en af de aller første til at smage årets første høst 👏🏻 Fortæl os hvilket Il Fornaio surdejsbrød du foretrækker til din EXTRA jomfru olivenolie 🥟
Vi udlodder 6 flasker inden d. 20 december 🇮🇹
SNACK FRIDAY ⁠🍴
⁠⠀
Sæsonens overflod af æbler skriger på kreativitet 🍏🍎⁠
⁠
Og der er grænser for, hvor meget æblegrød et voksent menneske kan indtage på en måned uden at miste besindelse og værdighed.⁠ Derfor kommer her 3 alternative bud på brug af æblet: Tjips, tærte eller trifli 👋 ⁠
Drømmer du allerede om weekend? 💭⁠
⁠
Primitivo Surdejsflute toppet med det perfekt runny spejlæg. Så siger vi ikke mere..⁠
⁠
Anyways - gotta go´
Top