Vil du vide mere om Il Fornaio?

Kompromisløst italiensk håndværk

Il Fornaio har bagt kompromisløst i København siden 1988 med et fokus på håndværket, tiden og de gode råvare. Il Fornaio er Danmarks første Slow Food bageri og ønsker at sætte standarder og bage det bedste brød. Il Fornaio var det første bageri der konverterede 100% til økologi og vi mener gode madoplevelser giver livsglæde og livskvalitet. Vi ønsker nærvær og fællesskabet ved mad og holder af at inspirere og blive inspireret. Vi tror på en kokketilgang til faget og værner om håndværket og den tid det tager at lave tingene ordentligt. Vi insisterer på rene produkter og arbejder udelukkende med økologiske råvarer og ingen e-numre.

Besøg Il Fornaio’s brandsite her.

Vil du vide mere om Il Fornaio?

Tobias Musaeus

Nogle af vores favoritter

Se alle Il Fornaio-produkter

Primitivo Flute

8 x 500g - flute | 8 x 500g - brød | 10 x 500g 18 mm skiver

Quadra Rustico

40 x 120g | 40 x 120g - skåret

Pizzabund med tomat

25cm 15 x 225g | 30 cm 15 x 330g | 18 cm 36 x 200g | 25 cm 15 x 200g

Allungato Ciabatta

40 x 120g

Foodpeople nyheder

COVID-19 (Corona virus)
Post Thumbnail

12. marts 2020

COVID-19 (Corona virus)
BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Post Thumbnail

28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Post Thumbnail

21. oktober 2019

BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Masser af vand i surdejen – rent vand
Post Thumbnail

25. september 2019

Masser af vand i surdejen – rent vand

Følg osFollow us

@ilfornaiodk
Her er et indblik i, hvordan vores extra jomfru olivenolie bliver til. Bedst i test – 6 ud af 6 tjek i @politiken ✔️✔️✔️✔️✔️✔️
Kan det være svært at holde sig fra køkkenet, når vi har lidt mere tid derhjemme? Tag børnene med i køkkenet og vis, hvordan man kan sammensætte en salat med bid og velsmag.⁠ Find inspiration i vores opskrifter via linket i bio!
Vores rigatoni pasta er en del af vores serie af pasta med 50 % fuldkorn. Pastaen har en enestående tekstur og smag, som fås ved den unikke mølleprocess, hvor kun en mindre del af durumhvedens hårde klid frasorteres 🌾👨‍🌾
Hvis du ikke har prøvet vores rigatoni med 50 % fuldkorn endnu, så lad dig inspirere af vores pastaopskrifter på vores hjemmeside. Link i bio!
Har du mere tid derhjemme end du plejer? Får du også lyst til at begive dig ud i små madprojekter? Vi foreslår hjemmelavet pasta! Denne ravioli er nem at lave og gemmer tilmed på en overraskelse indeni. Tag børnene med i køkkenet og hyg jer med hjemmelavet pasta 🍝 Link i bio!
Vi har de seneste uger bedst muligt forberedt os på nuværende ekstraordinære situation. Vi har planlagt og foretaget nødvendige tiltag for at sikre en forsvarlig drift og dermed leveringssikkerhed.
Stor tak og respekt til myndighederne og vores kollegaer i fødevarebranchen for at sikre og opretholde forsyningskæden.
De nødvendige tiltag foretaget inkluderer en reorganisering af vores produktion – bageri såvel som logistik. Vi er forberedt på at situationen kan forværres. Vi kan producere til fuld kapacitet og naturligvis af samme kvalitet som forventes af Il Fornaio. Vi har endvidere sikret, at vores varelagre er klar til at modstå en evt. forværret situation.
Surdejen har det godt, vi har alle de råvarer vi skal bruge og bagerne håndterer situationen med godt mod og respekt.
Billederne er dog ikke fra i dag - da os kontorfolk selvfølgelig arbejder hjemmefra og er iøvrigt nægtet adgang til bageriet for at minimere smitterisiko. ✌
Støt gerne vores, desværre hårdt ramte, venner fra @broel.nu. De brygger dygtigt øl på overskudsbrød fra vores bageri som normalt sælges på cafeer og barer – det kan de selvsagt ikke i disse dage. Det smager i øvrigt fantastisk 😊 #repost
Så er de 3 nye pastavarianter kommet på hylderne!⁠ ⁠Disse smagfulde Spaghetti - Penne - Fusilli - 50 % fuldkornspasta er udviklet og produceret i samarbejde med familien Sgambaro fra Veneto.⁠⠀
Faktisk mølles durumkernerne hele 6 gange og pastaen presses derefter i bronzeforme og tørres nænsomt.⁠⠀
Find dem i Bilka, Føtex og udvalgte Meny-butikker og skyd weekenden igang med en delikat pastaret!
Tjekvinder 😊 Fine ord og anmeldelse i @politiken. Vi er kompromisløse og derfor ekstra glade og stolte - og det er vores passionerede olivenbonde på Sicilien - Nino Centonze - også. Der er måske ikke ligefrem udsigt til bbq og rose på terrassen - men lidt Primitivo Surdejsbrød fra vores bageri her i København og denne sicilianske extra jomfru olivenolie..... så kan man måske smage foråret er lige om hjørnet 😘✔️✔️✔️✔️✔️✔️
Top