Vil du vide mere om Il Fornaio?

Kompromisløst italiensk håndværk

Il Fornaio har bagt kompromisløst i København siden 1988 med et fokus på håndværket, tiden og de gode råvare. Il Fornaio er Danmarks første Slow Food bageri og ønsker at sætte standarder og bage det bedste brød. Il Fornaio var det første bageri der konverterede 100% til økologi og vi mener gode madoplevelser giver livsglæde og livskvalitet. Vi ønsker nærvær og fællesskabet ved mad og holder af at inspirere og blive inspireret. Vi tror på en kokketilgang til faget og værner om håndværket og den tid det tager at lave tingene ordentligt. Vi insisterer på rene produkter og arbejder udelukkende med økologiske råvarer og ingen e-numre.

Besøg Il Fornaio’s brandsite her.

Vil du vide mere om Il Fornaio?

Tobias Musaeus

Nogle af vores favoritter

Se alle Il Fornaio-produkter

Primitivo Flute

8 x 500g - flute | 8 x 500g - brød | 10 x 500g 18 mm skiver

Quadra Rustico

40 x 120g | 40 x 120g - skåret

Pizzabund med tomat

25cm 15 x 225g | 30 cm 15 x 330g | 18 cm 36 x 200g | 25 cm 15 x 200g

Allungato Ciabatta

40 x 120g

Foodpeople nyheder

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Post Thumbnail

28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Post Thumbnail

21. oktober 2019

BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Masser af vand i surdejen – rent vand
Post Thumbnail

25. september 2019

Masser af vand i surdejen – rent vand
Copenhagen Cooking Food Festival
Post Thumbnail

11. september 2019

Copenhagen Cooking Food Festival

Følg osFollow us

@ilfornaiodk
Tjekvinder 😊 Fine ord og anmeldelse i @politiken. Vi er kompromisløse og derfor ekstra glade og stolte - og det er vores passionerede olivenbonde på Sicilien - Nino Centonze - også. Der er måske ikke ligefrem udsigt til bbq og rose på terrassen - men lidt Primitivo Surdejsbrød fra vores bageri her i København og denne sicilianske extra jomfru olivenolie..... så kan man måske smage foråret er lige om hjørnet 😘✔️✔️✔️✔️✔️✔️
Ferie betyder ekstra tid, ekstra tid til at bage? Dette grydebrød har en lang hævetid, men kræver næsten ingen tid at tilberede og bage. God mel og tid giver et fantastisk brød - prøv selv🙏⁠ Link i bio!
Følger du med i Masterchef? Vi samarbejder med @masterchef_dk 2020, hvor de madpassionerede deltagere blandt andet kokkererer med vores produkter. Vi var med på settet - det er ligeså stort, som det ser ud 👨‍🍳👩‍🍳
I morgen er det Pizzaens Dag! Vi hylder vi den højtelskede italienske klassiker, som lige nu får dit mundvand til at løbe 🤤😍
Glæd jer til vores tre nye pastavarianter, som vi sender ud til butikkerne meget snart! Stay tuned. Repost fra @photoandfoodbyme 🤩🍝
Vi glæder os til at dele, hvad vi arbejder med lige nu! Kan I gætte, hvad det er? 👌
TBT Høstfest på Frederiksberg 🏵️☀️ Har du idéer til hvad vi skal lave på årets kulinariske festivaller? Lige nu er vi ved at planlægge den kommende sæson og vi glæder os sådan til at møde jer rundt omkring i landet! 😍⁠⠀
Humøret er højt i bageriet, det er nemlig fuldkornsdagen i morgen! Du kan hente vores brød på vej hjem eller måske bage selv i anledningen af fuldkornsdagen? Vi har dækket dig ind på opskrifter! Se link i bio 🥨🥖🌾
Top