23. februar 2021

PIZZA OG CONVENIENCE ER DET NYE SORT

Det er ikke en verdensnyhed, at pizza er populært. Derimod er det en klart stigende trend, at kvaliteten af pizza også har betydning. Pizza er ikke bare pizza. Der stilles krav til spiseoplevelsen, håndværket og ikke mindst råvaren. Trenden var klart opadgående før corona og på trods af corona, bobler det frem med stærkt stigende kvalitet i retail såvel som blandt de mange nye restauranter.

Elvio og vores Il Fornaio bagere har derfor udviklet en økologisk surdejs pizzadej, der giver det helt rette bid og en fantastisk elasticitet. Det er en dej med med smag og styrke fra surdejen og vores unikke økologiske italienske Tipo 0 Demetra mel. Surdejs pizzadejen introduceres nu på frost i retail som 16x2x250g og naturligvis i foodservice som 60x250g.

Elvio og Il Fornaio’s bagere har også udviklet nyheder, der adressere forbrugerens stigende ønske om convenience. 3 nye surdejsprodukter som vi pakker i beskyttet atmosfære – for derved at kunne distribuere brødene udenfor frost og køl. Og det er naturligvis økologisk og helt uden tilsætningsstoffer. Produkterne er primært rettet mod Retail, hvor man i de kommende uger i hele landet, vil kunne opleve det ægte håndværk i Focaccia m. urteolie, Primitivo Fresco med hvede og fuldkornsrugmel, og Ciabatta Durum bollerne bagt på surdej og vores økologiske durummel fra Sicilien.

TESTVINDER – TV2, JULI 2021
Post Thumbnail

23. juli 2021

TESTVINDER – TV2, JULI 2021
Jalm&B x Frankly Juice
Post Thumbnail

6. juli 2021

Jalm&B x Frankly Juice
Salty Caramel Sourdough – fra brød til is!
Post Thumbnail

6. juli 2021

Salty Caramel Sourdough – fra brød til is!

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top