3. maj 2021

Potato Buttermilk Bun

POTATO BUTTERMILK BUN
Byd velkommen til vores nyhed – Potato Buttermilk Bun – en nyhed i vores burgerfamilie. Potato Buttermilk Bun er som resten af sine burgerbrødre økologisk, selvfølgelig bagt her i København og denne burgervariant er bagt i form for sin unikke paddehatfacon. I dejen har vi blandet en kombination af kartoffelstykker og frisk økologisk kærnemælk – for den blødeste, saftigste krumme og afstemt balance mellem syrlighed, salt og sødme.

Hvad enten du er til fugl, fisk, kød eller grønt har foodpeople en øko bolle til den perfekte saftige burger. Burgerboller skal opfylde flere ønsker til fyld, hvad enten det er en vegansk grøntsagsburger, en flæskestegssandwich eller den ultimative cheeseburger. Og så skal burgerboller have karakter og smage af gode økologiske råvarer.

Vores burgerfamilie spænder vidt fra den klassiske Brioche Burgerbolle med smagen af økologiske æg og ægte smør fra Thise Mejeri, en Artisan Bolle, hvor syrlighed fra surdejen og ølandshvede fra Morten hos Samsø Mel er det perfekte match til sommerens flæskestegsandwich, til Vegansk Burgerbolle som partner til fermenteret quinoabøf eller IPA Beer Bun, som er bagt med overskydende korn og vandrester fra ølproduktion – og ikke mindst hermed nyheden Potato Buttermilk Bun som sagt bagt med frisk kærnemælk og kartoffelstykker.

Blanche A La Bun
Post Thumbnail

29. januar 2024

Blanche A La Bun
Upcyclet bagværk fra Jalm&B i 7-eleven i hele landet
Post Thumbnail

17. maj 2023

Upcyclet bagværk fra Jalm&B i 7-eleven i hele landet
Nyhed: langtidsfermenterede surdejs-pizzabunde
Post Thumbnail

30. marts 2023

Nyhed: langtidsfermenterede surdejs-pizzabunde

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top