
Dansk bagerhåndværk med et twist
Jalm&B er et økologisk håndværksbageri i København med brød og kager. Vi arbejder med lokale landmænd og ligesindede producenter fra bl.a. Samsø, Skåne, Thise Mejeri, Herslev Bryghus og Skærtoft Mølle. Råvarerne kan dog ikke gøre det alene. Respekten for håndværket og ikke mindst den optimale fermentering af surdejen kræver tålmodighed og tid. Og netop tiden er hovedingrediensen i alle vores opskrifter. Vores bagere passer og plejer surdejene. Hver dag er unik, og dejens hævning og konsistens følges frem til det færdige brød. Vi ønsker at skabe det ultimative surdejsbrød med balanceret syrlighed, sprød skorpe, saftig krumme og rig smag.
Besøg Jalm&B’s brandsite her.
Vil du vide mere om Jalm&B?
Jalm&B
Nogle af vores favoritter

30. marts 2023
Nyhed: langtidsfermenterede surdejs-pizzabunde

19. december 2021
HBO MAX på besøg i bageriet hos Foodpeople

30. november 2021