Vil du vide mere om Jalm&B?

Dansk bagerhåndværk med et twist

Jalm&B er et økologisk håndværksbageri i København med brød og kager bagt på gode, nordiske råvarer. Vi arbejder med lokale landmænd og ligesindede producenter fra bl.a. Samsø, Skåne, Thise Mejeri, Herslev Bryghus og Skærtoft Mølle. Råvarerne kan dog ikke gøre det alene. Respekten for håndværket og ikke mindst den optimale fermentering af surdejen kræver tålmodighed og tid. Og netop tiden er hovedingrediensen i alle vores opskrifter. Vores bagere passer og plejer surdejene. Hver dag er unik, og dejens hævning og konsistens følges frem til det færdige brød. Vi ønsker at skabe det ultimative surdejsbrød med balanceret syrlighed, sprød skorpe, saftig krumme og rig smag.

Besøg Jalm&B’s brandsite her.

Vil du vide mere om Jalm&B?

Martin Marko Hansen

Nogle af vores favoritter

Alt det bedste fra Jalm&B

Artisanbrød

10 x 500g

Brioche burgerbolle

40 x 80g | 40 x 80g - skåret | 40 x 60g | 60 x 40g | 40 x 60g - skåret | 50 x 60g - skåret | 50 x 60g | 140 x 25g - slider

Smørcroissant

30 stk á 75g - forrasket | 6 æsker x 28 stk á 35g

Potato bun

30 x 80g -glaseret med æg | 40 x 60g - formbagt | 40 x 80g -glaseret med æg - skåret | 50 x 60g - skåret | 36 x 60g

Foodpeople nyheder

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Post Thumbnail

28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Post Thumbnail

21. oktober 2019

BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Masser af vand i surdejen – rent vand
Post Thumbnail

25. september 2019

Masser af vand i surdejen – rent vand
Copenhagen Cooking Food Festival
Post Thumbnail

11. september 2019

Copenhagen Cooking Food Festival

Følg osFollow us

@JALMOGB
Holder du dig i skindet denne januar? Dine syndige retter behøves nødvendigvis ikke at lade livet, måske de kan gøres mere januar-venlige? Fx. grøntsagsbarbeque i din briochebolle? Stadig rig på velsmag og juiciness 🤤 ⁠
Find linket til vores version i bio!
🌾FULDKORNSDAG🌾 
Sæt lidt fut på fordøjelsen med godt økofuldkorn og surdej! 🥖
 I Artisanbrødet er fuldkornet ølandshvede fra Samsø. Ølandshveden fermenterer med vores surdej for smagens skyld og for at give dig den rette gut feeling 🧘‍♀️🧘‍♂️ God store fuldkornsdag fra Jalm&B!
Gritty ølandshvede og surdej inden dejen bliver til Artisan brød i morgen 🥨⁠ ⁠
Ølandshveden har vi fået fra økomanden på Samsø og surdejen og alle de gode mælkesyrebakterier til din mave går vi og passer og plejer for dig. Every day! 👨‍🍳👩‍🍳
Pølsesnak? 
Hvad med at gøre noget ud af dit nytårsfortsæt (for én gangs skyld) og spis bedre i det nye årti. ⁠⠀
⁠⠀
Det er lækkert, sikkert dyrere og feder mere (især på sjælen). ⁠⠀
⁠⠀
Du kan f.eks. servere nogle ordentlige hotters til dine nytårsgæster med tanken om at du har startet deres år med gode intentioner. ⁠⠀
⁠⠀
Vi siger tak for i år og ser frem til et nyt årti med mindre pølsesnak og mere action 💥
Har du bestilt kransekage til nytår?
Friskbragt! Vores bygkerneboller indholder vand, fuldkornshvedemel, bygkerner, blå birkes, salt - og tid. Den har du så ikke meget af, så tænd ovnen, smut i Irma (spot Kvickly og Super Brugsen) og lad varmen ordne resten 🥨
Har du husket det gode surdejsbrød til julefrokosten? Ham her kan du finde i køleskabet i Irma og hos din økogrossist, og går perfekt til eksempelvis le røget laks og rejemaden 🥨
God hund!⁠⠀
Julefrokostsæson er skudt godt i gang, (om man husker det eller ej) og om noget er det gode måltid (med sidevogn) i fokus. Men har du husket natmaden? Hvis ikke, er her en reminder fra @broadenbuildcph med vores brioche pølsebrød du kan sidde og savle lidt over 🐶
Top