30. marts 2023
Nyhed: langtidsfermenterede surdejs-pizzabunde
I Il Fornaio er stenovnen glohed og pizzaioloerne travlt beskæftigede med at håndforme langtidsfermenterede pizzadeje inden de bages ved hård varme. Vi har nemlig udviklet 2 slags surdejs-pizzabunde efter napolitansk forbillede.
Pizzabundene er bagt på surdej, italiensk manitobamel og tipo 0-hvedemel, og tålmodighed. Dejen koldhæves i min. 48 timer, som giver masser af surdejsbobler, dybde i smagen og en luftig skorpe. Alle ingredienser er naturligvis 100% økologiske og nøje udvalgt så vi nu mener, at vi kan præsentere den ultimative italienske pizzabund.
Pizzabundene bages i stenovn, hvor den høje temperatur sikre de karakteristiske mørke pletter.
Pizzabundene fås i 2 varianter, en bianca og en rossa, og venter blot på at du topper med dine favoritter og bager færdig.
Læs mere om Pizzabund Bianca her og Pizzabund Rossa her.
17. april 2024
Nyt banebrydende projekt for sund skolemad
19. marts 2024