30. marts 2023

Nyhed: langtidsfermenterede surdejs-pizzabunde

I Il Fornaio er stenovnen glohed og pizzaioloerne travlt beskæftigede med at håndforme langtidsfermenterede pizzadeje inden de bages ved hård varme. Vi har nemlig udviklet 2 slags surdejs-pizzabunde efter napolitansk forbillede.

Pizzabundene er bagt på surdej, italiensk manitobamel og tipo 0-hvedemel, og tålmodighed. Dejen koldhæves i min. 48 timer, som giver masser af surdejsbobler, dybde i smagen og en luftig skorpe. Alle ingredienser er naturligvis 100% økologiske og nøje udvalgt så vi nu mener, at vi kan præsentere den ultimative italienske pizzabund.

Pizzabundene bages i stenovn, hvor den høje temperatur sikre de karakteristiske mørke pletter.

Pizzabundene fås i 2 varianter, en bianca og en rossa, og venter blot på at du topper med dine favoritter og bager færdig.

Læs mere om Pizzabund Bianca her og Pizzabund Rossa her. 

 

Mød Foodservice-teamet
Post Thumbnail

25. februar 2025

Mød Foodservice-teamet
TESTVINDER I POLITIKEN: ARTISAN BOLLE
Post Thumbnail

26. september 2024

TESTVINDER I POLITIKEN: ARTISAN BOLLE
Tak for denne gang ROSKILDE
Post Thumbnail

8. juli 2024

Tak for denne gang ROSKILDE

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top