17. maj 2024

Jalm&B og Endless på LOOP Forum

Vi er glade for at dele vores oplevelse fra LOOP Forum, som fandt sted i det historiske Lokomotivværksted. Det var en dag dedikeret til bæredygtighed, innovation og cirkulære partnerskaber – alt sammen kerneværdier, som vi hos Foodpeople værdsætter højt.

Dagen startede med, at vi forkælede de morgenfriske deltagere med vores økologiske Pain NO Chocolat. Denne delikatesse blev lavet af vores klassiske croissantdej fyldt med THIC (This Isn’t Chocolate) fra Endless Food Co. THIC er et bæredygtigt chokolade-alternativ, der er skabt af upcyclede ingredienser, og det var en fornøjelse at se deltagerne nyde denne innovative twist på en klassisk morgenmad.

Vores deltagelse på LOOP Forum markerede endnu en milepæl i vores samarbejde med Endless Food Co. Tidligere har vi sammen skabt den lækre upcyclede Hansen Is, Salty Caramel Sourdough Icecream – en is lavet af overskudsbrød, som virkelig har vundet mange hjerter. Med Pain NO Chocolat fortsætter vi vores fælles mission om at reducere madspild og skabe nye, spændende smagsoplevelser.

Vi vil gerne takke LOOP Forum for invitationen og muligheden for at være en del af dette inspirerende arrangement. Det var fantastisk at netværke med andre virksomheder og individer, der deler vores passion for bæredygtighed.

Vi ser frem til mange flere spændende samarbejder og projekter i fremtiden.

Il Fornaios Rigatoni tog kegler på Roskilde Festival
Post Thumbnail

9. juli 2024

Il Fornaios Rigatoni tog kegler på Roskilde Festival
Tak for denne gang ROSKILDE
Post Thumbnail

8. juli 2024

Tak for denne gang ROSKILDE
Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B
Post Thumbnail

17. maj 2024

Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top