30. november 2021

Har København opskriften på fremtidens fødevareproduktion?

Financial Times har været forbi vores bageri i søgen efter svaret.

I denne uge blev vi featured i Financial Times som en del af Københavns mest fremadskuende fødevarevirsomheder, når det kommer til bæredygtighed og innovation. De betragter København som Silicon Valley of the food world på baggrund af den nye bevægelse, hvor vi sammen med ligesindede producenter, kokke og innovatører ikke kun deler synspunkter og idéer, men også overskudsråvarer.

Sammen med ligesindede branchefolk har vi skabt et forum, hvor vi udvikler på idéer, der før synes vanvittige, men som nu kan trylle brød til is og gulerodspulp til nybagte boller.

“We’ve created a community where we’re connecting over ingredients, having meetings and brainstorming with other like-minded people.” udtaler vores Head of Innovation and Sustainability, Martin Marko Hansen, til avisen.

Klik her for at komme til artiklen

 

Pizzabund vinder Smagstest med 10/10
Post Thumbnail

26. september 2025

Pizzabund vinder Smagstest med 10/10
Nyhed fra Jalm&B: Upcyclede Samsøboller
Post Thumbnail

3. september 2025

Nyhed fra Jalm&B: Upcyclede Samsøboller
Nyhed fra Il Fornaio: Surdejs focaccia
Post Thumbnail

9. juli 2025

Nyhed fra Il Fornaio: Surdejs focaccia

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top