1. september 2020

GENBRØD – IPA MASK BOLLE

Vores kokke og bagere har denne sommer udviklet en lang række nye brød og boller. Alle naturligvis økologiske og med surdejen og håndværket som fundament.

Én nyhed skiller sig dog markant ud – IPA Mask Bollen fra Jalm&B. Et Genbrød der lanceres som naturlig følge af vores fokus på at upcycle restprodukter fra fødevareproduktion.

Én af de store problematikker FN’s verdensmål fokuserer på er fødevarespild. Ved at upcycle restprodukter fra bla. danske økologiske mikrobryggerier, adresserer vi problemstillingen med spændende og smagfulde løsninger. Det er langt fra nok til at fødevarebranchen er i må ift fødevarespild. Men det er et skridt i den rigtige retning. Vi opfatter det også som en naturlig udvikling og tilpasning af vores produktudvikling – da vi med kokke- og bagerhatten på formår at fremelske nye smag og spiseoplevelser. Det gør vi ved at se på spildet som potentielle råvarer, der byder ind med næring, smag, tekstur og dermed en rigere spiseoplevelse.

Vores nye økologiske Genbrød IPA Mask Boller bager og leverer vi på frost i størrelserne 50g, 75g og 100g. Bollerne er naturligvis også veganske og helt uden tilsætningsstoffer.

Nyt banebrydende projekt for sund skolemad
Post Thumbnail

17. april 2024

Nyt banebrydende projekt for sund skolemad
Foodexpo 2024: En Smagsfuld Succes!
Post Thumbnail

22. marts 2024

Foodexpo 2024: En Smagsfuld Succes!
Nyt partnerskab: Restbrød bliver til pasta
Post Thumbnail

19. marts 2024

Nyt partnerskab: Restbrød bliver til pasta

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top