23. juli 2021

TESTVINDER – TV2, JULI 2021

TV2 – Go’ Morgen Danmark har denne sommer gennemført test af populære produkter – heriblandt hvidløgsbrød. Il Fornaio’s surdejs hvidløgsbrød med smør udviklet i samarbejde med Thise Mejeri blev testvinder med nedenstående kommentarer.

Il Fornaio’s hvidløgsbrød er bagt på både fuldkornsrug- og hvedesurdej og vores helt unikke italienske tipo 0 hvedemel. Smøret er naturligvis økologisk og produceret til Il Fornaio af de dygtige folk fra Thise Mejeri.

Hvidløgsflute – Testvinder

Dommerpanel: Michael Museth, slagter og kok, Folkets Madhus, Michael René, lektor og fødevareekspert, samt Jacob Holst Mouritzen, digital ekspert og konsulent.

TESTVINDER: Il Fornaio Økologisk Hvidløgsflute.

– God persille i en høj intensitet, høj og god hvidløgsmag, dejligt smørsmag med et pift af salt. Dertil er brødet enormt lækkert med svage surdejsnoter. Absolut en testvinder, lyder det fra Michael René.

Brød 1 (Testvinder): Il Fornaio Økologisk Hvidløgsflute 34,95 kroner.

– Det har en god balance med hvidløg, og man bliver ikke sådan smadret i munden, som man nogle gange gør med hvidløg, forklarer Michael Museth.

Kilde: TV2,  Den store sommertest

Blanche A La Bun
Post Thumbnail

29. januar 2024

Blanche A La Bun
Nyt collab: Jalm&B x GRØD præsenterer Grødbolle
Post Thumbnail

23. november 2023

Nyt collab: Jalm&B x GRØD præsenterer Grødbolle
Upcyclet bagværk fra Jalm&B i 7-eleven i hele landet
Post Thumbnail

17. maj 2023

Upcyclet bagværk fra Jalm&B i 7-eleven i hele landet

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top