23. juli 2021

TESTVINDER – TV2, JULI 2021

TV2 – Go’ Morgen Danmark har denne sommer gennemført test af populære produkter – heriblandt hvidløgsbrød. Il Fornaio’s surdejs hvidløgsbrød med smør udviklet i samarbejde med Thise Mejeri blev testvinder med nedenstående kommentarer.

Il Fornaio’s hvidløgsbrød er bagt på både fuldkornsrug- og hvedesurdej og vores helt unikke italienske tipo 0 hvedemel. Smøret er naturligvis økologisk og produceret til Il Fornaio af de dygtige folk fra Thise Mejeri.

Hvidløgsflute – Testvinder

Dommerpanel: Michael Museth, slagter og kok, Folkets Madhus, Michael René, lektor og fødevareekspert, samt Jacob Holst Mouritzen, digital ekspert og konsulent.

TESTVINDER: Il Fornaio Økologisk Hvidløgsflute.

– God persille i en høj intensitet, høj og god hvidløgsmag, dejligt smørsmag med et pift af salt. Dertil er brødet enormt lækkert med svage surdejsnoter. Absolut en testvinder, lyder det fra Michael René.

Brød 1 (Testvinder): Il Fornaio Økologisk Hvidløgsflute 34,95 kroner.

– Det har en god balance med hvidløg, og man bliver ikke sådan smadret i munden, som man nogle gange gør med hvidløg, forklarer Michael Museth.

Kilde: TV2,  Den store sommertest

HBO MAX på besøg i bageriet hos Foodpeople
Post Thumbnail

19. december 2021

HBO MAX på besøg i bageriet hos Foodpeople
Har København opskriften på fremtidens fødevareproduktion?
Post Thumbnail

30. november 2021

Har København opskriften på fremtidens fødevareproduktion?
Jalm&B x Frankly Juice
Post Thumbnail

6. juli 2021

Jalm&B x Frankly Juice

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top