23. juli 2021

TESTVINDER – TV2, JULI 2021

TV2 – Go’ Morgen Danmark har denne sommer gennemført test af populære produkter – heriblandt hvidløgsbrød. Il Fornaio’s surdejs hvidløgsbrød med smør udviklet i samarbejde med Thise Mejeri blev testvinder med nedenstående kommentarer.

Il Fornaio’s hvidløgsbrød er bagt på både fuldkornsrug- og hvedesurdej og vores helt unikke italienske tipo 0 hvedemel. Smøret er naturligvis økologisk og produceret til Il Fornaio af de dygtige folk fra Thise Mejeri.

Hvidløgsflute – Testvinder

Dommerpanel: Michael Museth, slagter og kok, Folkets Madhus, Michael René, lektor og fødevareekspert, samt Jacob Holst Mouritzen, digital ekspert og konsulent.

TESTVINDER: Il Fornaio Økologisk Hvidløgsflute.

– God persille i en høj intensitet, høj og god hvidløgsmag, dejligt smørsmag med et pift af salt. Dertil er brødet enormt lækkert med svage surdejsnoter. Absolut en testvinder, lyder det fra Michael René.

Brød 1 (Testvinder): Il Fornaio Økologisk Hvidløgsflute 34,95 kroner.

– Det har en god balance med hvidløg, og man bliver ikke sådan smadret i munden, som man nogle gange gør med hvidløg, forklarer Michael Museth.

Kilde: TV2,  Den store sommertest

Jalm&B x Frankly Juice
Post Thumbnail

6. juli 2021

Jalm&B x Frankly Juice
Salty Caramel Sourdough – fra brød til is!
Post Thumbnail

6. juli 2021

Salty Caramel Sourdough – fra brød til is!
Potato Buttermilk Bun
Post Thumbnail

3. maj 2021

Potato Buttermilk Bun

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top