23. november 2023

Nyt collab: Jalm&B x GRØD præsenterer Grødbolle

Det bedste håndværksbrød fra Jalm&B møder verdens bedste havregrød fra GRØD i vores nye, økologiske Artisan Grødboller. Skabt i fællesskab – og lavet på surdej, havregrød og ølandshvede fra Samsø, koldhævet i 24 timer og drysset med havreflager på toppen.

Samarbejdet mellem Jalm&B og GRØD er et oplagt match. Vi deler en begejstringen for at eksperimentere og skabe nye, fede madoplevelser af noget så ydmygt som grød og brød. Og så er vi fælles om kun at bruge råvarer af topkvalitet – og helst lokalt.

Hos Jalm&B brænder vi for at samarbejde med kreative, kloge og talentfulde madmennesker, præcis som de fede mennesker hos GRØD. De har skabt en moderne grødkultur i København og vist, at grød både kan være lækkert, smukt og sundt. Det passer perfekt til vores bankende surdejs-hjerter, og det føltes derfor helt naturligt at gå sammen om at udvikle den ultimative grødbolle

BMO PÅ GRØDBAR

Ikke bare er grød og brød begge nogle af verdens ældste fødevarer – de er også et perfekt match. Det vidste man allerede langt tilbage i tiden, hvor overskydende grød blev rørt i brøddejen for at undgå madspild og give ekstra næring til brødet. I vores grødbolle giver grøden ekstra saftige boller med en sej krumme og en let syrlig smag fra surdejen.

De nye Artisan Grødboller bliver til en start serveret som BMO* hos GRØD på Falkonér Allé med smør og Vesterhavsost.

Følg meget mere med i vores brødverden og i vores kreative partnerskaber på Jalm&Bs Instagram @jalmogb.

*BMO= Bolle med ost

 

 

 

Følg osFollow us

@jalmogb
Instagram Token Error.
Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B
Post Thumbnail

17. maj 2024

Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B
Jalm&B’s Potato Buttermilk Burger Bolle: Sommerens Festivalhit
Post Thumbnail

17. maj 2024

Jalm&B’s Potato Buttermilk Burger Bolle: Sommerens Festivalhit
Årets Burgerfest med MATR og REDUCED bød på vegansk burgermagi
Post Thumbnail

17. maj 2024

Årets Burgerfest med MATR og REDUCED bød på vegansk burgermagi

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top