23. februar 2021

BURGEREN – MÅSKE VERDENS BEDSTE

Partnerskaber har altid været en del af fundamentet for Foodpeople. Vi oplever, at vi via vores partnerskaber presses til at yde vores absolut bedste, samtidig med at vi udvikler og inspireres af andre passionerede mennesker.

Coronaåret har været et turbulent år for os som for de fleste. Ikke desto mindre har vi indgået en masse nye spændende partnerskaber der omhandler håndværk, bæredygtighed, råvaren og nogle af de mest fantastiske spiseoplevelser. Vi er snart klar til at dele, at vi lancerer nye Jalm&B Genbrød med upcyclede råvarer fra vores helt nye partnerskaber med Frankly Juice og den økologiske mozzarellaproducent La Treccia i Rødovre.

Vi har også indgået i partnerskab med Popl. Niveauet er selvsagt højt og håndværket uovertruffet, når vi bager bollen til verdens måske bedste burger. Opskriften på bollen er oprindeligt udviklet af Richard Hart fra Hart Bageri og det har været både udfordrende og spændende at videreudvikle bollen økologisk med Richard og de dygtige kokke fra Popl teamet. Opskriften er naturligvis hemmelig og vi bager bollen eksklusivt til Popl.

Vi anbefaler selvfølgelig på det højeste, at man kigger forbi Popl, for at smage burgeren. Du kan booke take-away og bord når coronasitautionen tillader det her: POPL Burger

IPA BEER BUN – UPCYCLET GENBRØD
Post Thumbnail

23. februar 2021

IPA BEER BUN – UPCYCLET GENBRØD
PIZZA OG CONVENIENCE ER DET NYE SORT
Post Thumbnail

23. februar 2021

PIZZA OG CONVENIENCE ER DET NYE SORT
BÆREDYGTIGHED – GODT BRØD, GLADE DYR
Post Thumbnail

3. november 2020

BÆREDYGTIGHED – GODT BRØD, GLADE DYR

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top