17. april 2024

Nyt banebrydende projekt for sund skolemad

Vi er beærede og stolte over at meddele, at vores Pizza Pico Rossa fra IL FORNAIO er en del af det spændende Sund Skolemad Projekt, ledet af Øjn, stifteren af Aarstiderne, og deres udvikler. Projektet, der har til formål at fremme sundheden og trivslen blandt børn, blev omtalt i et indslag på Go Morgentv2 i påsken, hvor børnene udtrykte stor begejstring for pizzaen! Se en del af indslaget lige her. 

Læs mere om dette spændende initiativ i artiklen fra Økologisk Landsforening her: Forskningsprojekt skal bane vej for ny generation af sunde børn | Økologisk – nyt om udviklingen (okonu.dk)

Vi er begejstrede for at være en del af dette projekt, der søger at skabe en ny generation af sunde og glade børn gennem ernæring og madglæde.

Vi støtter fuldt denne udvikling om en bæredygtig og nærende skolemadsløsning, der kombinerer velsmagende retter med sunde og økologiske ingredienser. Det er vores mission at skabe et miljø, hvor mad ikke kun er næring, men også en kilde til læring og fællesskab.

Vi glæder os til at fortsætte dette vigtige arbejde og bidrage til sundere kostvaner og trivsel hos vores fremtidige generationer.

 

Foodexpo 2024: En Smagsfuld Succes!
Post Thumbnail

22. marts 2024

Foodexpo 2024: En Smagsfuld Succes!
Nyt partnerskab: Restbrød bliver til pasta
Post Thumbnail

19. marts 2024

Nyt partnerskab: Restbrød bliver til pasta
Velkommen til Mads Lundén Hermansen – Vores madmissionær
Post Thumbnail

18. marts 2024

Velkommen til Mads Lundén Hermansen – Vores madmissionær

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top