19. marts 2024

Nyt partnerskab: Restbrød bliver til pasta

Il Fornaio er stolt over at annoncere vores nye partnerskab med Wasted, hvilket markerer begyndelsen på en ny tilgang til at tackle madspild. Dette partnerskab understreger vores fælles mål om at reducere overskydende brød og fremme bæredygtige løsninger.

Wasted har specialiseret sig i at omdanne overskydende brød til lækker pasta, hvilket ikke kun reducerer madspild, men også bidrager til at lokalisere fødevaresystemer og reducere CO2-udledninger.

Vi er begejstrede for at samarbejde med et så dygtigt team, som har imponeret selv de største navne i branchen. Deres brød-pasta blev serveret for NOMA-personalet til en personalefrokost og modtog ros fra selveste René Redzepi, der roste deres mission og opfordrede dem til at åbne en restaurant.

Eat Wasted er på en vigtig mission, og vi er glade for at kunne bidrage med overskudsbrød til deres rejse. Vi havde også fornøjelsen af at smage deres lækre pasta, da de besøgte vores kontor hos Foodpeople og serverede frokost til hele teamet. Det smagte fantastisk, og vi ser frem til at følge dem på deres rejse og assistere bedst muligt.

Ved at indgå dette partnerskab fortsætter Foodpeople sin rejse mod bæredygtighed og understreger vores engagement i at finde innovative løsninger på udfordringen med madspild.

Nyt banebrydende projekt for sund skolemad
Post Thumbnail

17. april 2024

Nyt banebrydende projekt for sund skolemad
Foodexpo 2024: En Smagsfuld Succes!
Post Thumbnail

22. marts 2024

Foodexpo 2024: En Smagsfuld Succes!
Velkommen til Mads Lundén Hermansen – Vores madmissionær
Post Thumbnail

18. marts 2024

Velkommen til Mads Lundén Hermansen – Vores madmissionær

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top