22. juli 2020

NYHEDER FRA IL FORNAIO

Vi har taget vores mangeårige erfaring med at udvikle og bage økologisk brød og focaccia til dagligvarehandlen og førende restauranter og caféer i Danmark – og udviklet et helt nyt focaccia og et helt nyt Primitivo…..et Primitivo Fresco.

Focaccia m. urteolie er et håndlavet brød bagt på hvedesurdej, italiensk tipo 00 hvedemel tilsat havsalt og selvfølgelig extra jomfru olivenolie som vi blander med krydderurterne rosmarin og persille.

Primitivo Fresco er et helt nyt og ganske unikt IL Fornaio brød – bagt på mild surdej og italiensk hvede og rug. En tilgang til håndværket som vi kender det fra vores klassiske Primitivo brød. Det betyder lang fermentering og et meget højt vandindhold i dejen.

Flutet håndformes og bages ved høj temperatur for at sikre en karakterfuld skorpe som kendetegner Il Fornaio Primitivo. Vores klassiske Primitivo fermenteres på både hvede- og rugsurdej. Primitivo Fresco fermenteres udelukkende på hvedesurdej, hvorefter den friske rugmel tilføjes dejen. Forskellen sikre et Primitivo med den ønskede karakter i krummen, kvalitet og dybde i smagen – også når brødet distribueres og skal opbevares ved stuetemperatur.

Vores to nye brød skal således modsat vores øvrige brød, ikke opbevares på hverken køl eller frost – men ved stuetemperatur. Begge brød er naturligvis stadig 100% clean label – bagt kompromisløst. Det er derved blevet meget nemmere, at tage et Il Fornaio surdejsbrød med i sommerhus, på picnic eller blot frem fra brødskuffen til at pifte en sommergrillaften op. Tilberedning er blot 5-9 minutter i forvarmet ovn – eller direkte på grillen.

 

Il Fornaios Rigatoni tog kegler på Roskilde Festival
Post Thumbnail

9. juli 2024

Il Fornaios Rigatoni tog kegler på Roskilde Festival
Tak for denne gang ROSKILDE
Post Thumbnail

8. juli 2024

Tak for denne gang ROSKILDE
Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B
Post Thumbnail

17. maj 2024

Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top