NYHED: LANGTIDSFERMENTEREDE SURDEJS-PIZZABUNDE
I Il Fornaio er stenovnen glohed og pizzaioloerne travlt beskæftigede med at håndforme langtidsfermenterede pizzadeje inden de bages ved hård varme. Vi har nemlig udviklet 2 slags surdejs-pizzabunde efter napolitansk forbillede.
Upcyclet bagværk fra Jalm&B i 7-eleven i hele landet
Torsdag 27. april 2023 duftede der ekstragodt i landets mange 7-eleven-butikker. Jalm&Bs udvidede sortiment af morgenboller og sandwichbrød ramte nemlig hylderne og et nyt samarbejde, som vi er enormt stolte af, er nu en realitet.
Den ultimative burgerbolle: Potato Buttermilk Burgerbollen
Potato Buttermilk Bun er som resten af sine burgerbrødre økologisk, bagt i København og denne burgervariant er bagt i form for sin unikke paddehatfacon. I dejen har vi blandet en kombination af kartoffelstykker og kærnemælk (buttermilk) fra Thise Mejeri – for den blødeste, saftigste krumme og afstemt balance mellem syrlighed, salt og sødme.
Pizza er ikke bare pizza
Der stilles krav til spiseoplevelsen, håndværket og ikke mindst råvaren. Trenden var klart opadgående før corona og på trods af corona, bobler det frem med stærkt stigende kvalitet i retail såvel som blandt de mange nye restauranter.
Salty Caramel Sourdough – fra brød til is
Vores upcyclede is, Salty Caramel Sourdough, er skabt ud fra et fælles ønske om at ændre vores nuværende fødevaresystem, hvor al for meget god mad går til spilde. Ved at dele viden, samarbejde, lidt kokkesnilde, brød i overskud og et åbensindet ismejeri kan en ide blive til et reelt bidrag til nye cirkulære partnerskaber og fødevarer.
JALM&B & FRANKLY – FRA JUICE TIL MORGENBOLLE
Jalm&B har lavet et samarbejde med Frankly Juice, der forvandler mere end 20.000 kilo overskydende gulerodspulp til friskbagte boller. Udnyttelse af restprodukter er det næste skridt i kampen mod madspild.
IPA Beer Bun – En brioche burgerbolle med upcyclede rester fra ølproduktion
IPA BEER BUN er en bæredygtig, upcyclet burgerbolle bagt med overskydende ølgær (vand) og mask fra danske økologiske IPA øl.
Kompromisløs tilgang til håndværket og råvaren – økologi naturligvis
Vi prioriterer bæredygtighed og alle vores brød og boller er naturligvis økologiske. Vi mener, at man kan smage håndværket og den ærlige råvare.
Masser af vand i surdejen!
Hos Foodpeople er vi vilde med rent vand, i særdeleshed som ingrediens i surdejen, derfor er økologi en selvfølge for os i alt hvad vi laver.
Når brødet fejler – hvad sker der egentlig så?
Vi arbejder med forskellige initiativer for at minimere fødevarespild. Ét af dem er at sende det brød, der ikke arter sig afsted til vores landmænd, hvis bl.a. grise, geder og høns nyder godt af de økologiske rester.

30. marts 2023
Nyhed: langtidsfermenterede surdejs-pizzabunde

19. december 2021
HBO MAX på besøg i bageriet hos Foodpeople

30. november 2021
Har København opskriften på fremtidens fødevareproduktion?

Kompromisløst italiensk håndværk
Il Fornaio ønsker at sætte standarder og bage det bedste brød. Vi mener gode madoplevelser giver livsglæde og livskvalitet. Vi ønsker nærvær og fællesskabet ved mad og Vi værner om håndværket og den tid det tager at lave tingene ordentligt. Vi insisterer på rene produkter og arbejder udelukkende med økologiske råvarer og ingen e-numre.