Nyheder

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Post Thumbnail

28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Post Thumbnail

21. oktober 2019

BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Masser af vand i surdejen – rent vand
Post Thumbnail

25. september 2019

Masser af vand i surdejen – rent vand
Copenhagen Cooking Food Festival
Post Thumbnail

11. september 2019

Copenhagen Cooking Food Festival

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Brød

Koncepter

Konditori

Wienerbrød

Vi er Foodpeople

Foodpeople ønsker at skabe en kompromisløs og toneangivende fødevarevirksomhed, der udfordrer den etablerede fødevarebranche. Vi ønsker en virksomhed, hvor stolte kulturer og en bærende passion for mad mødes.

Kompromisløst italiensk håndværk

Il Fornaio ønsker at sætte standarder og bage det bedste brød. Vi mener gode madoplevelser giver livsglæde og livskvalitet. Vi ønsker nærvær og fællesskabet ved mad og Vi værner om håndværket og den tid det tager at lave tingene ordentligt. Vi insisterer på rene produkter og arbejder udelukkende med økologiske råvarer og ingen e-numre.

Økologisk københavnsk håndværksbageri

Jalm&B er lang fermentering, økologiske nordiske råvarer og ultimativ smag. Vi arbejder med lokale landmænd og ligesindede producenter fra bl.a. Samsø, Skåne, Thise Mejeri, Herslev Bryghus og Skærtoft Mølle.

Top