Kompromisløs tilgang til håndværket og råvaren – økologi naturligvis
Vi prioriterer bæredygtighed og alle vores brød og boller er naturligvis økologiske. Vi mener, at man kan smage håndværket og den ærlige råvare. Vi repræsenterer en spændende, ansvarlig og sjov arbejdsplads.
Genbrød – Når affaldet ender i stenovnen
Et Jalm&B initiativ til at begrænse mad- og fødevarespild, hvor restprodukter fra anden fødevareproduktion indgår i opskrifter og produktudviklingen. Inspireret af Verdensmål 12.3, som dikterer mindre spild af mad.
Il Fornaio klar med 12 nye tø-server sandwich
Fællesnævneren for alle tø-server sandwich er, at de kan smøres i butik direkte fra frost og serveres enten varm eller kold – økologiske, veganske og fri for numre.
Jalm&B brioche pølsebrød
Nu kan du få vores bløde brioche som pølsebrød, den uofficielle “Verdens bedste hotdog” (Pølsebrødet til vinderdog’en til Hot Dog Charity 2018).
MASSER AF VAND I SURDEJEN – RENT VAND
Hos Foodpeople er vi vilde med rent vand, i særdeleshed som ingrediens i surdejen, derfor er økologi en selvfølge for os i alt hvad vi laver.

Kompromisløst italiensk håndværk
Il Fornaio ønsker at sætte standarder og bage det bedste brød. Vi mener gode madoplevelser giver livsglæde og livskvalitet. Vi ønsker nærvær og fællesskabet ved mad og Vi værner om håndværket og den tid det tager at lave tingene ordentligt. Vi insisterer på rene produkter og arbejder udelukkende med økologiske råvarer og ingen e-numre.