13. marts 2019

NYHED: Tø-server sandwich

Prøv Il Fornaio’s nye tø-servér sandwich i formatet Quadra på 120g, Allungato på 120g eller snackstørrelsen Spuntino på 80g. Økologisk, håndformet surdejssandwich bagt med italiensk mel. Sandwich med en karakterfuld, sprød skorpe og en saftig og luftig krumme.

Sandwich der smøres i butik direkte fra frost og serveres varmet eller nydes kolde direkte fra køl, er et væsentligt behov i sandwich kategorien. Il Fornaio sandwich har hidtil krævet afbagning/ færdigbagning, for at sikre den bedst mulige spiseoplevelse. Derudover har IL Fornaio’s sandwich skulle serveres straks efter tilberedning. Il Fornaio’s nye tø-servér sandwich kan serveres i op til 24 timer efter tilberedning – og vel at mærke direkte fra køl.

Il Fornaio’s bagere har arbejdet med nye opskrifter og processer for at få det optimale ud af det italienske mel, surdejen og fermenteringsprocessen. Hemmeligheden ligger i den lange fermenteringsproces der sikrer, at så meget vand som muligt binder sig til melet. Vand er smagsfremmende for korn og mel og den høje mængde vand sikrer også tekstur og en saftig krumme. Økologisk, vegansk og uden tilsætningsstoffer.

Hemmeligheden ligger i den lange fermenteringsproces, hvor surdejen med de mange gode bakterier og naturlige enzymer bla. hjælper med at sikre, at så meget vand som muligt binder sig til melet. Vand er netop smagsfremmende for korn og mel, og den høje mængde vand sikrer også tekstur og saftig krumme.

Vi plejer og fodrer vores surdeje hver dag. Surdejene er yderst stabile levende kulturer bestående af mel og vand og alle de naturligt opståede gode bakterier og enzymer. Alle sandwich er clean label – dvs. de er økologiske og helt uden tilsætningsstoffer. Derudover er vores sandwich naturligvis 100% veganske og laktosefri.

Hvorfor vælge tø-server sandwich?

 • Kan nydes kold som varm
 • Giver forbrugeren Il Fornaio’s forventede håndværkskvalitet ift. smag, saftig krumme og karakterfuld skorpe
 • Kan smøres optøet fra frost og serveres direkte fra køl eller eksempelvis som panini fra klapgrill
Nysgerrig efter mere?

NYHED: Tø-server sandwich

  Omtalte produkter

  TØ-SERVÉR SANDWICH

  Quadra Ciabatta

  40 x 120g | 40 x 120g - skåret

  Quadra Nera

  40 x 120g | 40 x 120g - skåret

  Quadra Rugbrød

  40 x 120g - skåret

  Quadra Rustico

  40 x 120g - skåret

  Il Fornaios Rigatoni tog kegler på Roskilde Festival
  Post Thumbnail

  9. juli 2024

  Il Fornaios Rigatoni tog kegler på Roskilde Festival
  Tak for denne gang ROSKILDE
  Post Thumbnail

  8. juli 2024

  Tak for denne gang ROSKILDE
  Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B
  Post Thumbnail

  17. maj 2024

  Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B

  Velsmagende nyhedsbrev

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

  Top