Opskrifter
Panzanella med tomat, mynte og gedeost
Antal PortionerServing Size
4 pers.
ForberedelsestidPreparation time
15 min
Udskrift opskriftPrint
PrintPrint
TemaTheme
Stop madspild
- 500 g blandede tomater
- 1 lille rødløg
- 4 ansjoser
- 1 fed hvidløg
- 4 spsk Il Fornaio ekstra jomfru olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- 100 g gedefriskost
- 1 håndfuld mynte
- 1 daggammelt brød
Brug dit daggamle brød i en lækker salat som denne panzanella fuld af smag og farver.
Skær brødet i grove tern. Skær tomaterne i grove stykker og skær rødløg i tynde strimler. Hak ansjoserne og mas hvidløget med siden af en stor kniv. Kom det hele i en stor salatskål og vend sammen med olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber og lad det trække i 10-15 min. Smuldr så gedeosten i og kom itureven mynte i. Vend sammen og server med et ekstra dryp olie og et drys peber.