Opskrifter

Panzanella med tomat, mynte og gedeost

Antal PortionerServing Size

4 pers.

ForberedelsestidPreparation time

15 min

Udskrift opskriftPrint

PrintPrint

TemaTheme

Stop madspild

  • 500 g blandede tomater
  • 1 lille rødløg
  • 4 ansjoser
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk Il Fornaio ekstra jomfru olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 100 g gedefriskost
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 daggammelt brød

Brug dit daggamle brød i en lækker salat som denne panzanella fuld af smag og farver.

Skær brødet i grove tern. Skær tomaterne i grove stykker og skær rødløg i tynde strimler. Hak ansjoserne og mas hvidløget med siden af en stor kniv. Kom det hele i en stor salatskål og vend sammen med olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber og lad det trække i 10-15 min. Smuldr så gedeosten i og kom itureven mynte i. Vend sammen og server med et ekstra dryp olie og et drys peber.

Passer godt til...

Primitivo Flute

8 x 500g - flute | 8 x 500g - brød | 10 x 500g 18 mm skiver

Ciabatta flute

8 x 500g - flute | 8 x 575g - brød

Siciliana flute

8 x 500g

Mortadella Foccacia

Opskrifter

Rødbede og Gedeost Sandwich

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top