Mortadella Foccacia
Ingredienser:
1 stk Foccacia fra Il Fornaio
300 g Mortadella, skåret tyndt
2 tomater
2 kugler mozzarella
1 glas Peperoncini (pebre)
Olivenolie fra Il Fornaio Pistacienødder
Aioli (hjemmelavet eller købt)
Fremgangsmåde:
Skær Foccacien i den ønskede størrelse og del den på midten.
Rist den i olivenolie på en pande.
Skær og skyl grøntsagerne.
Nip peberoncini pebrene.
Skær mozzarellaen i passende stykker.
Hak pistacienødderne.Smør aioli på begge sider af Foccacien.
Start med at drysse pistacienødder og byg derefter op med mozzarella, tomater og foldede stykker Mortadella.
Placer Peperoncini pebre ind imellem for at tilføre sandwichen lidt liv, kant og syre.
Afslut med at dryppe olivenolie over fyldet, og læg derefter det øverste stykke Foccacia på.
Server straks, og nyd din lækre Foccacia Sandwich med Mortadella og Peperoncini!
Buon appetito!