Opskrifter

Rødbede og Gedeost Sandwich

Antal PortionerServing Size

2 personer

ForberedelsestidPreparation time

40 min

Udskrift opskriftPrint

PrintPrint

TemaTheme

Sandwich

Fremgangsmåde for sandwich:

Bag rødbederne ved 160 grader, indtil skindet begynder at rynke. Placer dem i koldt vand, så skindet nemt kan skrælles af. Skær dem i bånd på længde med sandwichbrødet og steg dem kraftigt på en pande med salt, peber og citronsaft.

Skær agurker og tomater på samme måde.

Skyl og skær salaten.

Skær toastbrødet i lidt tykkere skiver end normalt. Du kan riste den ene side, hvis du foretrækker det.

Bland fløde og gedefrisk ost til en smørbar konsistens. Smag til med salt, peber og fintrevet citronskal.

Smør begge sider af toastbrødet med gedefriskostcremen.

Placér tomater og rødbeder i samme retning på den ene side af brødet, derefter agurk og salat. Drys med lidt salt og peber inden lukning.

Pak sandwichen ind i det tykke madpapir, og husk retningen, du lagde grøntsagsbåndene. Luk bagsiden med tape.

Skær sandwichen på tværs af grøntsagsbåndene for at opnå et flot snit.

Server straks, og nyd din lækre Rødbede og Gedeost Sandwich!

Mortadella Foccacia

Kartoffelpizza med ricottacreme, rosmarin og lufttørret skinke

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top