Opskrifter
Rødbede og Gedeost Sandwich
Antal PortionerServing Size
2 personer
ForberedelsestidPreparation time
40 min
Udskrift opskriftPrint
PrintPrint
TemaTheme
Sandwich
- 4 skiver Potato Buttermilk Toast
- 2 rødbeder
- 1 agurk
- 2 bøftomat
- 1 Lolo Bionda salat
- 1/4 liter fløde
- 1 citron
- 1 pakke Havarti
- Frisk gedeost
- Tykt madpapir
Fremgangsmåde for sandwich:
Bag rødbederne ved 160 grader, indtil skindet begynder at rynke. Placer dem i koldt vand, så skindet nemt kan skrælles af. Skær dem i bånd på længde med sandwichbrødet og steg dem kraftigt på en pande med salt, peber og citronsaft.
Skær agurker og tomater på samme måde.
Skyl og skær salaten.
Skær toastbrødet i lidt tykkere skiver end normalt. Du kan riste den ene side, hvis du foretrækker det.
Bland fløde og gedefrisk ost til en smørbar konsistens. Smag til med salt, peber og fintrevet citronskal.
Smør begge sider af toastbrødet med gedefriskostcremen.
Placér tomater og rødbeder i samme retning på den ene side af brødet, derefter agurk og salat. Drys med lidt salt og peber inden lukning.
Pak sandwichen ind i det tykke madpapir, og husk retningen, du lagde grøntsagsbåndene. Luk bagsiden med tape.
Skær sandwichen på tværs af grøntsagsbåndene for at opnå et flot snit.
Server straks, og nyd din lækre Rødbede og Gedeost Sandwich!