Opskrifter
Grillede brødsticks med ricotta og grønt
Antal PortionerServing Size
6 pers.
ForberedelsestidPreparation time
Udskrift opskriftPrint
PrintPrint
TemaTheme
- 1 Il Fornaio primitivo flute
- 200 g ricotta
- 1 peberfrugt
- 4 kviste bredbladet persille
- 6 spyd
Få brugt dit daggamle brød på den bedste mulige måde med disse grillede brødsticks med ricotta, bredbladet persille og peberfrugt.
Bag brødet færdigt som angivet på emballagen. Afkøl brødet. Del brødet i to lige store dele (Efter størrelse: hvis stort/bredt brød, del i 3). Skær brødet i skiver. Rør ricotta med finthakket peberfrugt.
Smør osten på brødskiverne i et tyndt lag og fordel persillen herpå. Læg brødene sammen, så de igen danner et brød skåret i to halve.
Stik spyd – ca. 3 stk. – igennem hver af brødet – så skiverne holdes sammen. Skær brødene ud, så du har brød på sticks og grill dem i ca. 3 min. på begge sider.