Opskrifter

Grillede brødsticks med ricotta og grønt

Antal PortionerServing Size

6 pers.

ForberedelsestidPreparation time

Udskrift opskriftPrint

PrintPrint

TemaTheme

Få brugt dit daggamle brød på den bedste mulige måde med disse grillede brødsticks med ricotta, bredbladet persille og peberfrugt.

Bag brødet færdigt som angivet på emballagen. Afkøl brødet. Del brødet i to lige store dele (Efter størrelse: hvis stort/bredt brød, del i 3). Skær brødet i skiver. Rør ricotta med finthakket peberfrugt.

Smør osten på brødskiverne i et tyndt lag og fordel persillen herpå. Læg brødene sammen, så de igen danner et brød skåret i to halve.

Stik spyd – ca. 3 stk. – igennem hver af brødet – så skiverne holdes sammen. Skær brødene ud, så du har brød på sticks og grill dem i ca. 3 min. på begge sider.

Brug brødet

Primitivo Flute

8 x 500g - flute

Siciliana durumflute

8 x 500g

Ciabatta flute

8 x 500g - flute | 8 x 575g - brød

Tunamelt

Mortadella Foccacia

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top