Opskrifter

English Muffin med stegte svampe og spejlæg

Antal PortionerServing Size

4 pers.

ForberedelsestidPreparation time

20 min

Udskrift opskriftPrint

PrintPrint

TemaTheme

VEGETAR

  • 200 g blandede svampe (fx kejserhatte, shiitake, kantareller, portobello, champignon)
  • 50 g friskost
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Creme fraiche 38%
  • ½ bndt. Purløg
  • 4 økologiske æg
  • HP sauce
  • Worcestershire sauce
  • Skal og saft af ½ citron
  • Salt og peber
  • 1 pk. Jalm&B English Muffins

Pluk eller skær svampene i grove stykker. Varm olien på en pande og brun svampene godt af ved hård varme. Tilsæt din friskost og creme fraiche og steg det sammen med svampene, til det får en ensartet, cremet konsistens. Smag til med salt, peber, citronskal og -saft. Snit purløgene fint og vend det sammen med svampecremen.

Bræk de fire English muffins fra hinanden med en gaffel, ved at prikke hul langs hele siden, eller skær dem over med en kniv, og rist dem gyldne på en brødrister eller i ovnen. Slå de fire æg ud, og steg dem af i lidt olie på en varm pande. Kom et par spiseskefulde af svampecremen på underdelen af en English muffin, herefter spejlægget og nogle dråber HP og Worcestershiresauce. Slut af med lidt mere purløg, og den anden del af muffinen.

Omtalte produkter

English Muffin

88 x 65g

Mortadella Foccacia

Opskrifter

Rødbede og Gedeost Sandwich

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top