30. marts 2023

Nyhed: langtidsfermenterede surdejs-pizzabunde

I Il Fornaio er stenovnen glohed og pizzaioloerne travlt beskæftigede med at håndforme langtidsfermenterede pizzadeje inden de bages ved hård varme. Vi har nemlig udviklet 2 slags surdejs-pizzabunde efter napolitansk forbillede.

Pizzabundene er bagt på surdej, italiensk manitobamel og tipo 0-hvedemel, og tålmodighed. Dejen koldhæves i min. 48 timer, som giver masser af surdejsbobler, dybde i smagen og en luftig skorpe. Alle ingredienser er naturligvis 100% økologiske og nøje udvalgt så vi nu mener, at vi kan præsentere den ultimative italienske pizzabund.

Pizzabundene bages i stenovn, hvor den høje temperatur sikre de karakteristiske mørke pletter.

Pizzabundene fås i 2 varianter, en bianca og en rossa, og venter blot på at du topper med dine favoritter og bager færdig.

Læs mere om Pizzabund Bianca her og Pizzabund Rossa her. 

 

TESTVINDER I POLITIKEN: ARTISAN BOLLE
Post Thumbnail

26. september 2024

TESTVINDER I POLITIKEN: ARTISAN BOLLE
Tak for denne gang ROSKILDE
Post Thumbnail

8. juli 2024

Tak for denne gang ROSKILDE
Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B
Post Thumbnail

17. maj 2024

Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top