Opskrifter

Vegetar BBQ burger

Antal PortionerServing Size

4 pers.

ForberedelsestidPreparation time

1½ time

Udskrift opskriftPrint

PrintPrint

TemaTheme

VEGETAR

Syltede rødløg
  • 2 stk. rødløg
  • 10 stk. peberkorn
  • 1 stk. laurbærblad
  • 1 stk. stjerneanis
  • 0,3 kg sukker
  • 0,3 dl eddike
  • 0,3 dl vand
BBQ marinade
  • 200 g ketchup
  • 100 g brun farin
  • 100 g miso
  • 100 g vand
  • 4 fed hvidløg
  • Skal og saft af 1 citron
  • 1 tsk. røget paprika
  • 100 g smør
  • 4-5 kviste frisk timian
  • 1 stk. zittauerløg
  • 1 stk. frisk chili
  • Salt og peber
Persillemayonnaise
  • ½ L vindruekerneolie
  • 300 g bredbladet persille
  • 1 stk. stor æggeblomme
  • 1 tsk. Dijon sennep
  • 2 tsk. Citronsaft
  • Salt
  • 2 stk. knoldselleri

Rødløg

Pil og snit rødløgene. Kog de resterende ingredienser op og hæl over løgene. Sættes på køl.

Persillemayonnaise

Kør persille og olie på en blender med fuld hastighed i 10 minutter. Sigt persillen fra. Hvis olien er blevet lun, køles den af. Pisk æggeblomme, salt, peber, sennep og eddike sammen. Tilsæt den grønne olie lidt efter lidt til massen er tyk. Smag til.

Marineret knoldselleri

BBQ: Blend alle ingredienserne til en glat pasta.

Skræl knoldselleri og skær et i 2 cm tykke skive. Lad dem marinere i BBQ marinaden i min. 1 time, før de grilles ved lav varme i 5-10 min. Pensl gerne selleriskiverne hver gang de vendes.

Skær Jalm&B brioche burgerbollerne over, og rist dem på skæresiden i 2-3 min. Smør underbollen med persillemayonnaise. Fordel et par salatblade og løgskaller ud på hver burger. Læg 2-3 skiver grillet knoldselleri ovenpå, og smør overbollen med lidt ekstra BBQ marinade.

Omtalte produkter

Brioche burgerbolle

40 x 80g | 40 x 80g - skåret | 50 x 60g - skåret | 140 x 25g - slider

Brioche burgerbolle m. sesam

40 x 80g | 40 x 80g - skåret | 50 x 60g - skåret

Brioche slider

140 x 25g

Mortadella Foccacia

Opskrifter

Rødbede og Gedeost Sandwich

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top