Opskrifter

Pitabrød med tempeh

Antal PortionerServing Size

2 personer

ForberedelsestidPreparation time

30 min

Udskrift opskriftPrint

PrintPrint

TemaTheme

Streetfood

Pitafyld
  • Pitabrød
  • 200g tempeh
  • 1 Raddichio
  • 1 Lollobionda
  • 1/2 agurk
  • 2 rødløg
  • 100 g creme fraiche
  • Hvidløg
  • Citron
  • Balsamico
  • Extra Jomfru Olivenolie
  • Salg og Peber
  • Sumac

Fremgangsmåde:

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.

Skyl og slyng salaten, og læg den til side.

Skær agurken i aflange skiver.

Skær løgene i halve og skær tynde både. Vend dem i olivenolie, salt og sumac.

Lav dressingen ved at blande creme fraiche med 2 fed revet hvidløg, fint revet citronskal, salt og peber efter smag.

Skær tempeh i mundrette stykker og steg dem i olie på en pande, indtil de er gyldne og sprøde.

Stænk pitabrødene med lidt vand og læg dem i ovnen i 3 minutter.

Vend salaten i en dressing lavet af 1 del balsamico og 1 del olivenolie.

Anret pitabrødene ved at starte med dressing i top og bund og bygge op nedefra.

Tilføj tempeh, agurkskiver, stegte løg og til sidst den marinerede salat.

Top det hele med lidt ekstra dressing, sumac og citronsaft efter smag.

Server straks og nyd dine vegetariske pitabrød!

Tunamelt

Mortadella Foccacia

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top