13. marts 2019

Mød vores madmissionærer

Det her er vores madmissionærer. Mød Marko, Rasmus og Alex. Tre karakterer vi har glæde af i Marketing såvel som i produktudvikling. Fællesnævneren for vores madmissionærer er at alle tre kommer fra Michelin kokkeverdenen, de har klare holdninger til håndværket og så har de en fælles mission om at bringe vigtige budskaber videre i håb om at gøre danskerne klogere på, hvad de putter i munden.

Marko (til venstre) er madmissionær og marketingchef for Jalm&B. Marko har slået sine folder i køkkenet hos Bo Bech og restaurant Paustian, i tivoli på Divan 2 og som medstifter af madvirksomheden Rødder. Marko har også en kandidatgrad i dansk og retorik, og været ansat som udviklingschef hos Meyers, hvor bl.a. en bagebog og grøntsagskogebog blev til. Marko holder meget af egne nyopgravede kartofler kogt med løvstikke, og det skal drikkes med store mængder naturvin.

Rasmus blev hentet fra Michelin-restauranten Noma og fungerer i dag som produktudvikler, produktionschef og madmissionær. Som kok har karrieren bl.a. bragt ham til New York, Australien og Mexico som dessertkok for Noma, og med ansvar for surdejsbrødet blev overgangen fra køkken til bageri flydende. Rasmus holder af hyppige besøg på byens bedste bagerier og restauranter, og maden skal ifølge Rasmus være klassisk og vinen svovlholdig. Mens surdejsbrødet fermenterer i bageriet trækker Rasmus typisk i træningstøjet til en god gang WOD i Crossfitboxen på Amager.

Alexandra, også kaldet Alex, blev en del af Foodpeople-holdet i oktober 2018. Med en baggrund som kok på bl.a. Le Sommelier, Frank og Kong Hans Kælder har hun ordentlige råvarer og håndværk ærekært, og som barn af to kokke er hun et gourmetøre uden lige. Alex elsker grøntsager og hendes yndlingsdrink er Singapore sling(s). Hos Foodpeople fungerer hun som Brand Manager for Jalm&B og naturligvis som madmissionær.

Hver dag arbejder vores madmissionærer tæt sammen i jagten på de ultimative brød og et ønske om et udbrede et større kendskab til, hvad der definerer et godt brød.

COVID-19 (Corona virus)
Post Thumbnail

12. marts 2020

COVID-19 (Corona virus)
BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Post Thumbnail

28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Post Thumbnail

21. oktober 2019

BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top