Opskrifter

Vegetarsandwich med bagt tomat og friteret aubergine

Antal PortionerServing Size

4 personer

ForberedelsestidPreparation time

60 min

Udskrift opskriftPrint

PrintPrint

TemaTheme

VEGETAR

  • Quadra Rugbrød
  • 1 stk. aubergine i skiver (ca. 1,5 cm)
  • 2 æg
  • 100 g Tipo 00 hvedemel
  • 100 g fint pankomel
  • Olie til fritering
  • 150 g tomater (fx San Marzano)
  • Parmesan
  • Mozzarella
  • Frisk basilikum
  • Salt og peber

Drys salt over aubergineskiverne og lad dem trække i 20 minutter, så væsken trækkes ud.

Panér med mel, æg og panko. Varm olien op til 170 grader og smid så auberginen i øn­skebrønden og tag op når de er gyldne.

Skær tomater og mozzarella i skiver og læg skiftevis tomat, mozzarella og aubergine i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Bag på 180 grader i 20-25 minutter. Drys toppen med parmesan de sidste fem minutter af bagetiden.

Skær passende stykker til din sandwich og servér lun.

Omtalte produkter

Quadra Rugbrød

40 x 120g | 40 x 120g - skåret

Mortadella Foccacia

Opskrifter

Rødbede og Gedeost Sandwich

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top