Opskrifter
Vegetarsandwich med bagt tomat og friteret aubergine
Antal PortionerServing Size
4 personer
ForberedelsestidPreparation time
60 min
Udskrift opskriftPrint
PrintPrint
TemaTheme
VEGETAR
- Quadra Rugbrød
- 1 stk. aubergine i skiver (ca. 1,5 cm)
- 2 æg
- 100 g Tipo 00 hvedemel
- 100 g fint pankomel
- Olie til fritering
- 150 g tomater (fx San Marzano)
- Parmesan
- Mozzarella
- Frisk basilikum
- Salt og peber
Drys salt over aubergineskiverne og lad dem trække i 20 minutter, så væsken trækkes ud.
Panér med mel, æg og panko. Varm olien op til 170 grader og smid så auberginen i ønskebrønden og tag op når de er gyldne.
Skær tomater og mozzarella i skiver og læg skiftevis tomat, mozzarella og aubergine i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Bag på 180 grader i 20-25 minutter. Drys toppen med parmesan de sidste fem minutter af bagetiden.
Skær passende stykker til din sandwich og servér lun.