28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød

BRØL er et uafhængigt nanobryggeri, der kæmper kampen mod madspild en tår af gangen. Deres øl er produceret bæredygtigt med overskudsbrød fra vores bageri. Idéen er at vise, hvordan hverdagens overskudsbrød kan bruges til ølbrygning for dermed at reducere madspild, hvor resultatet er af høj kvalitet til nydelse for forbrugeren, brygmesteren og bageren. For det handler ikke kun om at reducere madspild, det handler også om den kreative proces, hvor resultatet i sidste ende er skabt af et godt samarbejde og håndværk brygmester og bager imellem.  Øllen består af vand, malt, overskudsbrød, humle og gær.

læs mere om cirkulær økonomi her

C40

C40 World Mayors Summit afholdes i København 9.-12. oktober 2019.

C40 Cities forbinder mere end 90 af verdens ledende byer til at tage klimaaktion og bygge en sundere og mere bæredygtig fremtid. Borgmestre af C40 byerne er dedikeret til at levere de mest ambitiøse mål fra Paris Aftalen på lokalt plan såvel som at rense luften vi ånder.

C40 Topmødet i København vil opbygge en global koaltion af førende byer, virksomheder og borgere, der samles omkring den radikale og ambitiøse klimaforanstaltning, som vores planet har brug for.

BRØL vil blive præsenteret for deltagerne under topmødet i København.

Læs mere om C40 her

Nyhed: langtidsfermenterede surdejs-pizzabunde
Post Thumbnail

30. marts 2023

Nyhed: langtidsfermenterede surdejs-pizzabunde
HBO MAX på besøg i bageriet hos Foodpeople
Post Thumbnail

19. december 2021

HBO MAX på besøg i bageriet hos Foodpeople
Har København opskriften på fremtidens fødevareproduktion?
Post Thumbnail

30. november 2021

Har København opskriften på fremtidens fødevareproduktion?

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top