Mask Bolle

jalmb

Upcyclet surdejsbolle bagt med genbrugte, mæskede bygkerner fra økologiske

danske IPA-øl. Vi blander IPA-maskmel, rugsurdej og nordisk fuldkornshvede og lader dejen fermentere køligt natten over. Den lange, kolde hævning giver en saftig krumme med dyb smag

af korn og lette bitre og sødmefulde ølnoter.

AnvendelseApplication

Breakfast, snack-size roll, to-go-meal

ProduktarkProduct Sheet

Download (PDF)

MærkningLabels
TilberedningCooking

OpbevaringStorage

På frostSuitable for freezing

VariationerVariations
  • 11546 x 100g x 75g x 50g
IngredienserIngredients

HVEDEMEL*, vand, RUGKERNER*, GROFT ØLANDSHVEDEMEL*, fuldkornshvedesurdej* (vand, FULDKORNSHVEDEMEL*), MASKMEL IPA* (3,6%), hørfrø*, HVEDEMEL Tipo 00*, HVEDEFLAGER*, lys sirup*, havsalt med jod, SESAMFRØ*, hirsefrø*, mørk BYGMALT*, gær *= Økologisk

Næringsindhold (pr. 100g)Nutritional Information (per 100g)
EnergiEnergy842kj / 201kcal
FedtFat2,4g
— heraf mættede fedtsyrer— of which saturates0,3g
KulhydratCarbohydrate35,1g
— heraf sukkerarter— of which sugars1,5g
FiberFibre5,1g
ProteinProtein6,8g
SaltSalt1g

SmagsprofilTaste Profile

KrummeteksturCrumb Texture
SprødhedCrunchiness
SyrlighedAcidity

Nogle af vores favoritterSome of our favorites

Alt det bedste fra Jalm&BAll the best from Jalm&B

Mini Tebirkes

Dark malt rye bread

12 x 950g | 12 x 950g - sliced

Gulerodskornboller

64 x 75g | 60 x 100g

Mini ‘Tebirkes’

6 x 40 x 40g

Top