Opskrifter

Vegetarsandwich med bagt tomat og friteret aubergine

Antal PortionerServing Size

4 personer

ForberedelsestidPreparation time

60 min

Udskrift opskriftPrint

PrintPrint

TemaTheme

VEGETAR

  • Quadra Rugbrød
  • 1 stk. aubergine i skiver (ca. 1,5 cm)
  • 2 æg
  • 100 g Tipo 00 hvedemel
  • 100 g fint pankomel
  • Olie til fritering
  • 150 g tomater (fx San Marzano)
  • Parmesan
  • Mozzarella
  • Frisk basilikum
  • Salt og peber

Drys salt over aubergineskiverne og lad dem trække i 20 minutter, så væsken trækkes ud.

Panér med mel, æg og panko. Varm olien op til 170 grader og smid så auberginen i øn­skebrønden og tag op når de er gyldne.

Skær tomater og mozzarella i skiver og læg skiftevis tomat, mozzarella og aubergine i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Bag på 180 grader i 20-25 minutter. Drys toppen med parmesan de sidste fem minutter af bagetiden.

Skær passende stykker til din sandwich og servér lun.

Omtalte produkter

Quadra Rugbrød

40 x 120g - skåret

Tunamelt

Mortadella Foccacia

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top