26. september 2024

TESTVINDER I POLITIKEN: ARTISAN BOLLE

Vi er enormt glade for, at være blevet testvindere med vores Artisan bolle i Politiken lørdag 14. september. De to dommere smagte sig gennem 6 varianter af frosne surdejsboller og vi endte i top med fuld plade på point.

“Ligner hjemmelavet (…) Kan noget ekstra” – dommer Michael René

“Flot rustikt udseende. Smagen skiller sig ud (…) Dufter dejligt. Sej og luftig. Klar vinder” – dommer Bettina Carta

Sådan lød nogle af de rosende ord fra de to dommere i Politikens anmeldelse af surdejs-frostboller.

Vores Artisan boller er skabt med kærlighed til håndværket og de bedste råvarer. Dejen hæver i mere end 24 timer og fermenteringen sikrer en afstemt syrlig smag, som du kender den fra de små, dygtige bagerier rundtom i landet. Syren får fint selskab af de dybere noter fra økologisk ølandshvedemel fra Samsø og ristede hvedeflager, som giver en unik smag.

Det bedste af det hele? Du bager bollerne færdige i 8-9 minutter og kan derefter nyde en bolle så god, at den kan måle sig med den lokale mikrobager – bare uden at skulle stå i kø!

Vil du høre mere om vores Artisan boller?

Kontakt vores sælger

Thomas Valentin

Tak for denne gang ROSKILDE
Post Thumbnail

8. juli 2024

Tak for denne gang ROSKILDE
Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B
Post Thumbnail

17. maj 2024

Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B
Jalm&B’s Potato Buttermilk Burger Bolle: Sommerens Festivalhit
Post Thumbnail

17. maj 2024

Jalm&B’s Potato Buttermilk Burger Bolle: Sommerens Festivalhit

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top