1. marts 2019

Madens folkemøde

Den Første Nadver

Mød os på Madets Folkemøde d. 10-11. maj 2019, hvor vi både i IL Fornaio og Jalm&B sammenhæng åbner munden om vores holdninger til mad.

Oplev Den Første Nadver med IL Fornaio og Timm Vladimirs Køkken. 13 madmennesker til bords vil diskutere den Judas, der står til hinder for den madkultur, vi ønsker fremover. 13 madfolk der prædiker holdning, madglæde, fællesskab, folkesundhed, madspild og ikke mindst værdien af tid. IL Fornaio og Timm Vladimirs Køkken råber i fællesskab vagt i gevær: Danmark bliver et fattigere land, hvis vi ikke formår at forankre madglæden i de danske hjem. Deltag i Madens Folkemøde og få serveret det daglige surdejsbrød og oplev panelets fermentering af madens 10 bud. I panelet deltager gode venner af IL Fornaio og Timm Vladimirs Køkken: Louisa Lorang, Lars Bjerregaard, Nicolai Tram, Ole Troelsø, Bente Svane Nielsen, Selina Juul, Judith Kyst, Camilla Plum, Bo Jacobsen, Thomas Alcayaga, Søren Ejlersen, Tobias Nicolai Musaeus fra IL Fornaio og naturligvis Timm Vladimir.

Køb din billet her.

BRØDLØFET med Jalm&B

Den Første Nadver med IL Fornaio

BRØDLØFTET

Jalm&B har teamet op med bagervenner fra købehavnske mikrobagerier og udfodrer i fællesskab brødindustrien.

Hvordan sikrer vi bedre brød til alle? Hvordan løfter vi den samlede brødkvalitet i Danmark? Og hvordan kan også bagerierne bidrager til det gastronomiske niveau i Danmark?
Jalm&B og bagervennerne fra københavnske mikrobagerier giver på scenen hinanden et BRØDLØFTE med otte konkrete punkter for bedre brød og udfordrer dermed brødindustrien, glutenforskrækkelse og det konventionelle landbrug.

Deltagere:
– Lars Batting, bager fra Batting Bakery
– Milton Abel, bager fra Andersen & Maillard
– Vanessa Kimbell, bagebogsforfatter, brødunderviser og surdejsaktivist fra The Sourdough School
– Rasmus Kristensen, madmissionær fra Jalm&B
– Martin Marko Hansen, madmissionær fra Jalm&B

Køb din billet her.

Nyt banebrydende projekt for sund skolemad
Post Thumbnail

17. april 2024

Nyt banebrydende projekt for sund skolemad
Foodexpo 2024: En Smagsfuld Succes!
Post Thumbnail

22. marts 2024

Foodexpo 2024: En Smagsfuld Succes!
Nyt partnerskab: Restbrød bliver til pasta
Post Thumbnail

19. marts 2024

Nyt partnerskab: Restbrød bliver til pasta

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top