1. marts 2019

Madens folkemøde

Den Første Nadver

Mød os på Madets Folkemøde d. 10-11. maj 2019, hvor vi både i IL Fornaio og Jalm&B sammenhæng åbner munden om vores holdninger til mad.

Oplev Den Første Nadver med IL Fornaio og Timm Vladimirs Køkken. 13 madmennesker til bords vil diskutere den Judas, der står til hinder for den madkultur, vi ønsker fremover. 13 madfolk der prædiker holdning, madglæde, fællesskab, folkesundhed, madspild og ikke mindst værdien af tid. IL Fornaio og Timm Vladimirs Køkken råber i fællesskab vagt i gevær: Danmark bliver et fattigere land, hvis vi ikke formår at forankre madglæden i de danske hjem. Deltag i Madens Folkemøde og få serveret det daglige surdejsbrød og oplev panelets fermentering af madens 10 bud. I panelet deltager gode venner af IL Fornaio og Timm Vladimirs Køkken: Louisa Lorang, Lars Bjerregaard, Nicolai Tram, Ole Troelsø, Bente Svane Nielsen, Selina Juul, Judith Kyst, Camilla Plum, Bo Jacobsen, Thomas Alcayaga, Søren Ejlersen, Tobias Nicolai Musaeus fra IL Fornaio og naturligvis Timm Vladimir.

Køb din billet her.

BRØDLØFET med Jalm&B

Den Første Nadver med IL Fornaio

BRØDLØFTET

Jalm&B har teamet op med bagervenner fra købehavnske mikrobagerier og udfodrer i fællesskab brødindustrien.

Hvordan sikrer vi bedre brød til alle? Hvordan løfter vi den samlede brødkvalitet i Danmark? Og hvordan kan også bagerierne bidrager til det gastronomiske niveau i Danmark?
Jalm&B og bagervennerne fra københavnske mikrobagerier giver på scenen hinanden et BRØDLØFTE med otte konkrete punkter for bedre brød og udfordrer dermed brødindustrien, glutenforskrækkelse og det konventionelle landbrug.

Deltagere:
– Lars Batting, bager fra Batting Bakery
– Milton Abel, bager fra Andersen & Maillard
– Vanessa Kimbell, bagebogsforfatter, brødunderviser og surdejsaktivist fra The Sourdough School
– Rasmus Kristensen, madmissionær fra Jalm&B
– Martin Marko Hansen, madmissionær fra Jalm&B

Køb din billet her.

Blanche A La Bun
Post Thumbnail

29. januar 2024

Blanche A La Bun
Nyt collab: Jalm&B x GRØD præsenterer Grødbolle
Post Thumbnail

23. november 2023

Nyt collab: Jalm&B x GRØD præsenterer Grødbolle
Upcyclet bagværk fra Jalm&B i 7-eleven i hele landet
Post Thumbnail

17. maj 2023

Upcyclet bagværk fra Jalm&B i 7-eleven i hele landet

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top