11. september 2019

Copenhagen Cooking Food Festival

Københavns største madfestival, Copenhagen Cooking Food Festival, er afviklet og Jalm&B og Il Fornaio festede med. Vi fik indtaget scenen på Israels Plads, afholdt workshops, deltaget i debatter og disket brød op til 1500 spisende om Danmarks længste fællesmiddag. Vigtigst af alt fik vi kommunikeret madspild, madglæde og selvfølgelig det gode håndværk. Læs mere om vores aktiviteter herunder:

Fredag. d. 23/8: Officiel åbning / Frederiksberg Høstfest
Il Fornaio fik lagt Primitivo surdejsbrød samt extra jomfru olivenolie til landets længste fællesmiddag, der blev afholdt på Frederiksberg Allé med intet mindre end 1500 madglade gæster!

Onsdag d. 28/8: Den store bageworkshop: Genbrød
Hvordan bager man det ultimative surdejsbrød med rester fra køkkenet og hævet udelukkende på vildgær? En masse bageglade gæster fik, sammen med vores madmissionærer Rasmus og Marko, hænderne i surdejen til en snak om madspild, fermentering og nordisk korn.

Onsdag d. 28/8: Smagsmagerne
En gruppe af tre unge kvinder, heriblandt Jalm&B’s egen Alexandra, der alle har taget en uddannelse inden for smagens verden, fik fortalt om deres rejse igennem køkkener, restauranter og konkurrencer. ’Ladies First’ interviewede kvinderne over et glas vino, og senere blev der rørt i gryderne, talt god og dårlig smag og uddelt smagsprøver på mad og drikke på Cooking Stage.

Fredag d. 30/8: Jalm&B x Amass: Bread Ice Cream
Marko fra Jalm&B og Matt fra den bæredygtige toprestaurant Amass præsenterede deres cirkulære samarbejde i form af Bread Ice Cream. Isen er skabt af overskudsbrød fra bageriet på Amager, og derefter bragt videre til Amass, der har transformeret brødet en fløjlsblød iscreme.

 

COVID-19 (Corona virus)
Post Thumbnail

12. marts 2020

COVID-19 (Corona virus)
BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Post Thumbnail

28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !
Post Thumbnail

21. oktober 2019

BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top