13. marts 2019

Mød vores madmissionærer

Det her er vores madmissionærer. Mød Marko og Alex. To karakterer vi har glæde af i Marketing såvel som i produktudvikling. Fællesnævneren for vores madmissionærer er at alle tre kommer fra kokkeverdenen, de har klare holdninger til håndværket og så har de en fælles mission om at bringe vigtige budskaber videre i håb om at gøre danskerne klogere på, hvad de putter i munden.

Marko (til venstre) er madmissionær og marketingchef for Jalm&B. Marko har slået sine folder i køkkenet hos Bo Bech og restaurant Paustian, i tivoli på Divan 2 og som medstifter af madvirksomheden Rødder. Marko har også en kandidatgrad i dansk og retorik, og været ansat som udviklingschef hos Meyers, hvor bl.a. en bagebog og grøntsagskogebog blev til. Marko holder meget af egne nyopgravede kartofler kogt med løvstikke, og det skal drikkes med store mængder naturvin.

Alexandra, også kaldet Alex, blev en del af Foodpeople-holdet i oktober 2018. Med en baggrund som kok på bl.a. Le Sommelier, Frank og Kong Hans Kælder har hun ordentlige råvarer og håndværk ærekært, og som barn af to kokke er hun et gourmetøre uden lige. Alex elsker grøntsager og hendes yndlingsdrink er Singapore sling(s). Hos Foodpeople fungerer hun som Brand Manager for Jalm&B og naturligvis som madmissionær.

Hver dag arbejder vores madmissionærer tæt sammen i jagten på de ultimative brød og et ønske om et udbrede et større kendskab til, hvad der definerer et godt brød.

Il Fornaios Rigatoni tog kegler på Roskilde Festival
Post Thumbnail

9. juli 2024

Il Fornaios Rigatoni tog kegler på Roskilde Festival
Tak for denne gang ROSKILDE
Post Thumbnail

8. juli 2024

Tak for denne gang ROSKILDE
Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B
Post Thumbnail

17. maj 2024

Nyt partnerskab = Abrikos X Jalm&B

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top