12. marts 2020

COVID-19 (Corona virus)

Til information – COVID-19 (Corona virus).

Foodpeople har de seneste uger bedst muligt forberedt os på nuværende ekstraordinære situation. Vi har planlagt og foretaget nødvendige tiltag for at sikre en forsvarlig drift og dermed leveringssikkerhed. Foodpeople er således leveringsdygtige og klar til at assistere bedst muligt.

De nødvendige tiltag foretaget inkluderer en reorganisering af vores produktion – bageri såvel som pakkeri og logistik. Vi er forberedt på at situationen kan forværres. Vi kan producere til fuld kapacitet og naturligvis af samme kvalitet som forventes af Foodpeople. Vi har endvidere sikret, at vores varelagre er klar til at modstå en evt. forværret situation.

Situationen er ekstraordinær og vi vil løbende tilpasse vores tiltag med fokus på personsikkerhed, drift og leveringssikkerhed. Vi vil fokusere produktionen, hvorved enkelte nicheprodukter og services nedprioriteres, for derved at sikre at vi tilpasser produktionen ift efterspørgslen.

Vores salg og kundeservice er klar til at assistere bedst muligt – kontaktinfo nedenfor. Kundeservice, produktion og logistik er fuldt bemandet. Bemærk venligst, at alle ikke kritiske funktioner arbejder hjemmefra. Alle er dog fuldt til rådighed digitalt såvel som via telefon.

Vi drifter således som udgangspunkt som normalt – og tilpasser os udviklingen.

HBO MAX på besøg i bageriet hos Foodpeople
Post Thumbnail

19. december 2021

HBO MAX på besøg i bageriet hos Foodpeople
Har København opskriften på fremtidens fødevareproduktion?
Post Thumbnail

30. november 2021

Har København opskriften på fremtidens fødevareproduktion?
TESTVINDER – TV2, JULI 2021
Post Thumbnail

23. juli 2021

TESTVINDER – TV2, JULI 2021

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top