Product Insert: Økologisk smør fra Thise

Økologisk smør fra Thise

Hos Foodpeople er vores vigtigste ingrediens tid. Det gælder også for vores venner hos Thise Mejeri. Ligesom brød skal fermentere for at opbygge smag, tekstur og karakter, så skal fløden fra mælken på samme måde syrnes, og det tager næsten 24 timer. Denne proces er forudsætningen for aromatisk, velsmagende og velduftende smør. Det er netop derfor, at Thise smør smager af mere og hvor ”gammeldags” kærnemælk er det velsmagende biprodukt.

Med samme Slow Food princip i fokus bruger vi derfor udelukkende smør fra Thise i vores wienerdeje, kager, brioche burgerboller og pølsebrød. I vores wienerdeje består over 1/3 af dejen af smør – og det kan både smages og duftes.

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top