30. marts 2023
Nyhed: langtidsfermenterede surdejs-pizzabunde
![](https://foodpeople.dk/wp-content/uploads/2019/10/ILFORNAIO_LOGO_m_payoff-1024x195.jpg)
I Il Fornaio er stenovnen glohed og pizzaioloerne travlt beskæftigede med at håndforme langtidsfermenterede pizzadeje inden de bages ved hård varme. Vi har nemlig udviklet 2 slags surdejs-pizzabunde efter napolitansk forbillede.
Pizzabundene er bagt på surdej, italiensk manitobamel og tipo 0-hvedemel, og tålmodighed. Dejen koldhæves i min. 48 timer, som giver masser af surdejsbobler, dybde i smagen og en luftig skorpe. Alle ingredienser er naturligvis 100% økologiske og nøje udvalgt så vi nu mener, at vi kan præsentere den ultimative italienske pizzabund.
Pizzabundene bages i stenovn, hvor den høje temperatur sikre de karakteristiske mørke pletter.
Pizzabundene fås i 2 varianter, en bianca og en rossa, og venter blot på at du topper med dine favoritter og bager færdig.
Læs mere om Pizzabund Bianca her og Pizzabund Rossa her.
![Post Thumbnail](https://foodpeople.dk/wp-content/uploads/2024/07/447812442_954062506416547_7680219099338845498_n-e1720514040342-300x190.jpg)
9. juli 2024