Mini Tebirkes

jalmb

Vores blå tebirkes er en helt særlig luksusudgave, da den udover remonce indeholder et generøst lag af marcipan lavet på mandler.

AnvendelseApplication

Buffet, Morgenmad, Snack, Sødt til kaffen, To-go snack

ProduktarkProduct Sheet

Download (PDF)

MærkningLabels
TilberedningCooking

OpbevaringStorage

På frostSuitable for freezing

VariationerVariations
  • 11524: 72x30g
IngredienserIngredients

HVEDEMEL*, Thise SMØR*, vand, rørsukker*, blå birkes* (6,1%), ÆG*, gær, bagehjælpemiddel* (HVEDEMEL*, HVEDEGLUTEN*, ascorbinsyre), MARCIPAN* (MANDLER* 52%, rørsukker*, vand, invertsukkersirup*), salt uden jod, rapsolie* *= Økologisk

Næringsindhold (pr. 100g)Nutritional Information (per 100g)
EnergiEnergy1587kj / 379kcal
FedtFat23,3g
— heraf mættede fedtsyrer— of which saturates12,6g
KulhydratCarbohydrate35,4g
— heraf sukkerarter— of which sugars9,9g
FiberFibre2g
ProteinProtein6,2g
SaltSalt0,8g

SmagsprofilTaste Profile

KrummeteksturCrumb Texture
SprødhedCrunchiness
SyrlighedAcidity

Økologisk smør fra Thise

Hos Foodpeople er vores vigtigste ingrediens tid. Det gælder også for vores venner hos Thise Mejeri. Ligesom brød skal fermentere for at opbygge smag, tekstur og karakter, så skal fløden fra mælken på samme måde syrnes, og det tager næsten 24 timer. Denne proces er forudsætningen for aromatisk, velsmagende og velduftende smør. Det er netop derfor, at Thise smør smager af mere og hvor ”gammeldags” kærnemælk er det velsmagende biprodukt.

Med samme Slow Food princip i fokus bruger vi derfor udelukkende smør fra Thise i vores wienerdeje, kager, brioche burgerboller og pølsebrød. I vores wienerdeje består over 1/3 af dejen af smør – og det kan både smages og duftes.

Nogle af vores favoritterSome of our favorites

Alt det bedste fra Jalm&BAll the best from Jalm&B

Ølandshvedeboller

64 x 75g | 80 x 50g

Artisan Focaccia

Artisanbrød

10 x 500g

Mørk rug sandwichplade

9 x 900g - 37 x 28 cm - skåret

Top