Opskrifter

Panzanella med tomat, mynte og gedeost

Antal PortionerServing Size

4 pers.

ForberedelsestidPreparation time

15 min

Udskrift opskriftPrint

PrintPrint

TemaTheme

Stop madspild

  • 500 g blandede tomater
  • 1 lille rødløg
  • 4 ansjoser
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk Il Fornaio ekstra jomfru olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 100 g gedefriskost
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 daggammelt brød

Brug dit daggamle brød i en lækker salat som denne panzanella fuld af smag og farver.

Skær brødet i grove tern. Skær tomaterne i grove stykker og skær rødløg i tynde strimler. Hak ansjoserne og mas hvidløget med siden af en stor kniv. Kom det hele i en stor salatskål og vend sammen med olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber og lad det trække i 10-15 min. Smuldr så gedeosten i og kom itureven mynte i. Vend sammen og server med et ekstra dryp olie og et drys peber.

Passer godt til...

Primitivo Flute

8 x 500g - flute

Ciabatta flute

8 x 500g - flute | 8 x 575g - brød

Siciliana durumflute

8 x 500g

Tunamelt

Mortadella Foccacia

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top