17. May 2023

Upcyclet bagværk fra Jalm&B i 7-eleven i hele landet

Torsdag 27. april 2023 duftede der ekstragodt i landets mange 7-eleven-butikker. Jalm&Bs udvidede sortiment af morgenboller og sandwichbrød ramte nemlig hylderne og et nyt samarbejde, som vi er enormt stolte af, er nu en realitet.

I vores store bageri på Amager bager vi på livet løs og arbejder med lokale råvarer, surdej, langtidshævning og upcycling hver eneste dag. Det er helt naturligt for os og for den måde vi tilgår fødevareproduktion; og nu er 7-eleven for alvor med på rejsen.

Surdej, danske og nordiske råvarer, god tid og ansvarlighed

I udvalget af morgenbrød og sandwich til 7-elevens mange butikker i Danmark, har vi brugt lang tid på, at udvikle et sortiment, som på bedst vis bringer essensen af Jalm&B ud på hylderne. Surdej er en naturlighed, økologi det samme, og upcyclede elementer har fået lov at spille ind i samtlige stykker bagværk i sortimentet. Vi er stolte af den lange række af samarbejdspartnere, som vi er gået sammen med. Vi tror alle på et mere cirkulært fødevaresystem og i samarbejdet mødes vi om netop det.

Frankly Juice sender os deres overskydende gulerodspulp fra deres juiceproduktion, som vi fermenterer og bruger i gulerodsbollen og kerne artisanbollen. Den overskydende valle fra osteproduktionen hos Naturmælk indgår som ingrediens i vores sesamboller, surdejsbaguette og håndværkere og bidrager med let syre og saftighed. I græskarbollen er det overskydende havrepulp fra produktionen af havredrik, der bidrager med saftighed og smag. I rugbrødsbollen indgår fermentat (ølgær) fra Whitelabs, der producerer gær til mikrobryggerier og i vores kernebaguette har vi rørt maskmel fra ølproduktion i dejen – for en dyb og afrundet smag.

HBO MAX VISITS THE BAKERY
Post Thumbnail

20. December 2021

HBO MAX VISITS THE BAKERY
TV2 BEST IN TEST – Il Fornaio Garlic Bread
Post Thumbnail

2. August 2021

TV2 BEST IN TEST – Il Fornaio Garlic Bread
JALM&B X FRANKLY JUICE
Post Thumbnail

9. July 2021

JALM&B X FRANKLY JUICE

Tasty newsletter

Sign up for our newsletter and be among the first to receive news and inspiration from our own food missionaries.

Top