Opskrifter
Pizza med laks og spidskål
Antal PortionerServing Size
1 pizza
ForberedelsestidPreparation time
20 min
Udskrift opskriftPrint
PrintPrint
TemaTheme
Street food
- ½ spidskål
- 1 tsk. middelhavssalt
- 1 tsk. sukker
- 2 spsk. extra jomfru olivenolie
- 1 æble
- 200 g varmrøget laks
- 100 g ricotta
- 1 pizzabund
Fjern stokken og de yderste blade af kålen. Snit kålen fint. Drys med salt og sukker og kram den godt.
Dryp pizzabunden med olivenolie og lun den i ovnen ved 220 grader i ca. 8-10 min.
Skær æblet i tynde både og vend i kålen.
Fjern skindet fra laksen og del den i flager.
Rør ricotta med salt efter smag.
Top den lune pizzabund med ricotta, sprød kål, og laks og skær den ud.