Opskrifter

Pizza med laks og spidskål

Antal PortionerServing Size

1 pizza

ForberedelsestidPreparation time

20 min

Udskrift opskriftPrint

PrintPrint

TemaTheme

Street food

  • ½ spidskål
  • 1 tsk. middelhavssalt
  • 1 tsk. sukker
  • 2 spsk. extra jomfru olivenolie
  • 1 æble
  • 200 g varmrøget laks
  • 100 g ricotta
  • 1 pizzabund

Fjern stokken og de yderste blade af kålen. Snit kålen fint. Drys med salt og sukker og kram den godt.
Dryp pizzabunden med olivenolie og lun den i ovnen ved 220 grader i ca. 8-10 min.

Skær æblet i tynde både og vend i kålen.
Fjern skindet fra laksen og del den i flager.
Rør ricotta med salt efter smag.
Top den lune pizzabund med ricotta, sprød kål, og laks og skær den ud.

Relaterede produkter

Pizzadej

6 x 275g

Brioche Vegetarburger

ITALIENSK SPREAD: PUNTARELLE IN SALSA DI ALICI

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top