3. november 2020

Brioche Burgerbollen er blevet blødere

Vores bagere har optimeret opskriften på vores Jalm&B briochedej, så burgerbollerne opnår en blødere konsistens.

Jalm&B Brioche Burgerbollen er fortsat økologisk, bagt i København, melet får vi stadig fra Skåne Møllan 40 minutter fra bageriet på Amager, vi bruger stadig det gode syrnede smør fra Thise Mejeri og æggene er økologiske. Men ved f.eks. at bruge mere smør og flere øko æggeblommer, er briochedejen blevet endnu blødere end den velkendte gode og testvindende bolle. Og sådan undersøger, tester og udvikler vores bagere konstant i bageriet. Så det er med garanti ikke sidste gang, at vi annoncerer en produktforbedring.

IPA BEER BUN – UPCYCLET GENBRØD
Post Thumbnail

23. februar 2021

IPA BEER BUN – UPCYCLET GENBRØD
PIZZA OG CONVENIENCE ER DET NYE SORT
Post Thumbnail

23. februar 2021

PIZZA OG CONVENIENCE ER DET NYE SORT
BURGEREN – MÅSKE VERDENS BEDSTE
Post Thumbnail

23. februar 2021

BURGEREN – MÅSKE VERDENS BEDSTE

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top