21. oktober 2019

BLØD I BOLDEN – ny og forbedret opskrift !

Jalm&B’s har – som vi løbende gør med vores eksisterende brød og boller – optimeret den testvindende briochedej, så vores burgerboller og pølsebrød får en endnu bedre kvalitet. Vi har fintunet opskriften med brug af de samme gode økologiske råvarer, inkl. masser af godt smør fra Thise, men også optimeret alt fra vores æltning til justering af ovne og pakning. Det har resulteret i briocheprodukter, som har en mere blød konsistens end de hidtidige burgerboller og pølsebrød.

COVID-19 (Corona virus)
Post Thumbnail

12. marts 2020

COVID-19 (Corona virus)
BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Post Thumbnail

28. oktober 2019

BRØL – Øl brygget på overskudsbrød
Masser af vand i surdejen – rent vand
Post Thumbnail

25. september 2019

Masser af vand i surdejen – rent vand

Velsmagende nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder og inspiration fra vores egne madmissionærer.

Top